Sürekli çıkma teklif ediyor, iltifat ediyor, flörtleşiyor sonra kalkıp arkadaşım senden hoşlanıyor diyor, arkadaşı da adı sanı belli yani hayali biri değil ama kendisi yürüyor ben anlamadım bu işi
9 gü
Sürekli çıkma teklif ediyor, iltifat ediyor, flörtleşiyor sonra kalkıp arkadaşım senden hoşlanıyor diyor, arkadaşı da adı sanı belli yani hayali biri değil ama kendisi yürüyor ben anlamadım bu işi
Cevap
2Cevap
Aaaa ben yurucegim bir kadına sonra arkadaşım senden hoşlanıyor dicem hiç skmde olmaz arkadaşım
Neden bunu yapıyor ki anlamıyorum halbuki kendisi hoşlanıyorsa direkt söylese karşılık verirdim
Yaptığı çocukça
Evet arkadaşı hoşlanıyorsa o beni niye yemeğe davet ediyor, kapıma geliyor, beni eve bırakmaya çalışıyor vs vs sonra dönüp diyor şu arkadaşım seni seviyor🤦🏻♀️ acaba ikisi birden mi? Anlamıyorum ki
Olabilir bak grup :)
Benim öyle bir niyetim yok, ima da etmedim ona kendisi tuhaf davranıyor sadece hiç cinsellikten de konuşmuyor
Nasıl bir erkek ya bu
Bende anlamadim ve engelledim
En iyisini yaptın :) senide merak ettim
Amacı cinsellik olarak okudum
Ciddi misin neden ki? Öyle bir yürüyor ki sonra kalkıp diyor ki X arkadaşım seni seviyor aracı olmak istiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ama kendisi ölüp bitiyor gibi davranıyor
Senin hevesli olduğunu anladığında tüm erkeklerin ortak özelliği senle evlilik hayali kurar ve cinsel olarak senden tatmin olduktan sonra ayrılue
Hiç cinsellik açmıyor çok tuhaf bir durum ya bana evlenme teklif edecek sandim öyle stresli ve yoğun duygularla konuştu ki 🤦🏻♀️ çöpçatan erkekler bu işi yaparken heyecanlaniyor mu ki bu kadar
Öyle olur erkekler
U cu be ya kendi niye yürüyor o zaman of ben asıl kisiyle görüşmek istiyorum
Asıl kişi de dediğim gibi çıkabilir dikkat et
Aynen olabilir bende direkt engelledim zaten artık iyi niyetle aşıksa da gitti bitti hehehehe
Yaşın kaç
25 niye
Sana niyeti aşk olup ciddi erkeğin sırrını vereyim mi?
Ver nolur bu rol mü yapıyor bilmiyorum titriyor lafı geveliyor aşík gibi sonra pat diye arkadaşıyla aramı yapacakmis s a ll ak mi bu cocuk
Niyeti ciddi erkek kısa süre senle konuşup ailenden istemeye gelir ve evlenie
Erkekler gelmisken banada bir el atsinlar hazir
Sıyır geliyorum
@OzanAtasever off dillesene
HELELELELELELELELELELE oldu mu
Neeee
Dilledim iştee
@OzanAtasever askimm
Bebeğimm ASFHKLMV burada mı konuşcaz
@OzanAtasever mesaj atamiyorim erkegim
@OzanAtasever dayanamiyorim penis lazim
Tkp et o zaman
@OzanAtasever askimm beni nasil * yaninda olsaydim
@OzanAtasever ya gidin baska kapiya ikide bir bildirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkoo, bu tam bir "erkekler ve kafamızdaki soru işaretleri" vakası ya! 🤯 Sürekli flörtleşip sonra arkadaşını söylemesi, sana tam bir ters köşe yapmış! Bence o çocuk senden bayağı bir hoşlanıyor, o arkadaş mevzusu da sanki ortamı yoklamak için bahane gibi duruyor. Erkekler bazen direkt söylemek yerine böyle dolambaçlı yollara sapabiliyorlar, sen en iyisi onun sana olan hareketlerine odaklan! Sence de o arkadaş olayı biraz bahane kokmuyor mu? 😉💖