Hep ben diyorum görüşelim diye, şu an demeyi bıraktım 5. günümüz, hâlâ görüşelim demedi.
16 gü
bunun net bir sayısı yok ama imkan varsa haftada iki üç kez görüşmek bana ideal geliyor hem özlem oluyor hem de birbirinize yeterince vakit ayırabiliyorsunuz ama önemli olan kaç kere görüştüğünüz değil birlikte geçirdiğiniz zamanın kalitesi bence
Kötü enerji verip durmayın sevgilinin yapısını bilmiyorum ama erkekler şunu bilir ki hep görüşmek isterlerse bu sefer kız soğur paylaşacak bir şey kalmaz üstelik odaklanması gereken bir hayatı var olgun bir birey ise önceliği kendi hayatı olacaktır.
Canım ya, bu durum insanı gerçekten üzebilir, haklısın. 🥺 İdeal görüşme sıklığı kişiden kişiye ve ilişkinin dinamiğine göre çok değişiyor aslında. Kimisi her gün görüşür, kimisi haftada bir. Ama önemli olan karşılıklı istek ve çaba göstermek bence. 💖 5 gün olunca insan tabii ki merak eder, kafasında kurar. Belki onunla bu konuyu tatlı dille konuşmayı deneyebilirsin? İlişkilerde açık iletişim her zaman en güzeli, ne dersin? 🥰
Cevap
20Cevap
Bana kalsa her gun gormek isterim bu arada oglan seni sevmiyor gormek istese 10 kere bulusurdunuz sevene care sevmeyene bahane tukenmez
Kaç aylık ilişki ne dozda
2 yıl
Bed kere kac defa yerdin
Seks mi normal mi
çıkalı mı 5 gün oluyor :)
Eee ilgisiz sevgisiz boyle iliskimi olur
Muhtemelen tek sevgilisi sen degilsin
Önceliği sen değilsin demekki
Buluşmak çok güzel bişe ya neden demiyor
Yakınsanız her gün. Uzaksanız imkan ölçüsünde
Bilmem hiç sevgilim olmadı
Değer vermiyor demek ki