Ya illaki sizde de mesela kadınlara karşı vs. oluyordur. Mesela diyelim başta iyi gidiyor vs. sonra birden mal bir şey yapıyor, anında soğuyorum ya sjxjxxkmx
5 sa
Ya illaki sizde de mesela kadınlara karşı vs. oluyordur. Mesela diyelim başta iyi gidiyor vs. sonra birden mal bir şey yapıyor, anında soğuyorum ya sjxjxxkmx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Günümüz yegane sorunu bu gibi herkes bir mükemmeli arıyor kendi kusurlarını görmeden en iyisini hak ettiğini düşünüyor insanlar. Herkesin zamanı ve kendisi çok kıymetli seçenekler sınırsız şeklinde bir düşünce var bir sürü insan tanıyor günübirlik flört edinmiş oluyorlar. Birine bağlanma güçlüğü yaratıyor bu durum üzücü geliyor bana.
Bende mesajlaşırken "Ay" dedi diye soğumuştum bence çok mantıklı sebep ajsjd
Ahxsjssjsjd
Hahhaha aynı düşünce kalıbı içindeyiz. O an hiç beklemediğim birseyle kafada bitiriyorum. Onuda nasıl beceriyorlar hiç anlamıyorum 😂 .
Amsalaklar çünkü
canım hepsi. Erkekler sonradan akillanan varliklardir hep geç kalırlar ama o kadında artık bir önemi kalmaz
ben genel olarak insanlardan çabuk soğuyorum. bağlandıklarımı asla bırakamam ama bağlanana kadar zorlanırım
mallık yapanla dalga geçiyorum daha eğlenceli oluyo kaldırırsa şakalarımı bi şans daha veriyorum 😅😅😅
Bu lafım senin nazarında tüm çiftlere gelsin evliler de ilk 3 5 seneden sonra evli kalmak istemiyor artık çoğu çift böyle
Sen yaşın verdiği tiksinme durumuna girmişsin bu saatten sonra ssittin sene toparlanamaz bendede öyle bu arada
Maalesef bende de oluyor ama kızlarda bu durum daha az bence erkekler sevilecek yaratıklar değiller skfkkd
aşko erkeğin mallığına bir nebze katlanılır da kadının mallığına katlanılmıyor ya
Aşko mal insanlara genel olarak katlanılmıyor ya susjjsjsjs
Her sorunda detayın sonuna random atman aşırı itici ve yapmacık geliyor ya
İçimden geliyor
Peki
Bir süre sonra öyle oluyor iki taraf içinde tabi burada yaş büyük etken.
Malca, ergence, kaprisli vs. bir şey yağınca soğuyorum tabii ki.
Kahveyi 10 dakka içmeyince kahve de soğuyor yani. Hızlıca tüketmek lazım şlakjsdşlakjsdlksakdj
O belli bir yaştan sonra oluyor tolere etme olasılığın düşüyor
Çabuk vazgeçmek aslında psikolojik bir sorun olabilir
Çok fazla detaycıyım genel olarak
Bence bu oturmuş kişilikle alakalı merak ya da detaylara takılma eğilimi mükemmeliyetçi olmakla alakalı
Ne istediğimi çok net bildiğim için ufak uyuşmazlıkları bile çat siliyorum hemen, içsel olarak soğuyorum
Kişisel olarak haklısın çünkü böyle alışkanlık haline getirmissin
öğretmenlerde oturdukları yerden para kazanıyor he
Onlarda senden soğuyor mu
İnşallah shxjsjjxsjxjx
Buna kendini fazla beğenmiş olmak deniyor
Aslında öyle değil de mesela aceleci davranan oluyor vs bazı konularda soğuyorum hemen
Normal, senden soğuyan da vardır :)
İllaki
:))
Egosit birisi olduğun içindir
Mm kafana göre biri olsa soğmazsın
Düzgün kişi kalmadığı için
Ben de ben de.
Normal bence
Isınmıyorsun ki soğuyasın hep soğuksun😂
Bu herkeste var
Normal degil
Lezbiyen olabilirsin