Karar verme yetilerimi kaybettim, bilmiyorum neye kadar en iyisini bekleyeceğiz ki.
1 gü
Karar verme yetilerimi kaybettim, bilmiyorum neye kadar en iyisini bekleyeceğiz ki.
Cevap
18Cevap
Zaten günümüz Tc kızlarının özetisin. Karşınıza iyi karakterli efendi ve sakin bir erkek çıktı mı birden bire karar verme yetilerinizi kaybediyorsunuz. Fakat karşınıza keko ve saldırgan bir erkek çıktı mı karar verme özelliğiniz birden aktif oluyor ve o erkeğe direkt aşık oluyorsunuz
Niye sen her önüne gelenle mi evleniyorsun
Yooo ama reddettiğin kişilerin iyi bir karaktere sahip olan efendi erkekler olduğunu hissettim o yüzden böyle yazdım. Bende iyi özelliklere sahibim 😉 O yüzden önüme gelen herkesle evlenmiyorum. Bekarım
Ee o zman boş yapma önyargılısın
Azıcık ön yargı iyidir. Kaç yaşındasın ki sen beklediğini söylüyorsun. Bir de ne gibi özelliklere sahip erkek istiyorsun tek tek yaz
27 yim tek tek yazamam yemek lisetesi mi bu
Azıcık fazla yazı yazmaya üşeniyorsun, sen sevgili olduktan sonra sevgilin için nasıl çaba göstereceksin? 😄 Bu arada bende senin gibiyim, senden biraz büyüğüm ve daha iyisini bekledim
Buraya yazmak istemiyorum
İyi buraya yazmak istemiyorsan bana mektupla yazıp anlat. İstersen dumanla haberleşme şeklini de kullanabiliriz
Sana neden yazayim
Hep daha iyisi olsun diye beklersen, bu sende duygusal boşluğunu birileri ile doldurmaya iter veya tam tersi yalnızlığa. Acaba sevebilir miyim ısınır mıyım gibi biraz karşımızdaki insandan mükemmel olmasını bekliyoruz. O bende de var biraz. Ama yaş geçiyor hani gözümüzün onayladığı, kişiliği karakteri ile beynimizin okeylediği biri karşımıza çıkarsa hiç durmamak lazım.
Beklediğin için sonrasında mükemmel birileri gelecek diye bir Garanti yok belki arada birini kaçırdın
Of işte bilmiyorum
hoşlanıyorsan birlikte hayat sürer diye düşünüyorsan vs. istişare et ailene falan da danış ve de DUA ET
Beklemeyede devam et sen görecem ben seni 3 sene sonra 😅
Senin gibi mi olurum?
Egoist😂
Sen kaç kedi sahini oldun jshdjs
Saçma biriyle evlenip hayatimi karartmaktan iyidir
Geç kalmışsın
Evlilik nasip işi sen ne kadar zorlarsan zorla nasibin kimse onunla evlenirsin o yüzden aslında bizim kabul etmediklerimiz nasibimiz olmayanlar
daha iyisi diye bişey yok hele evlilikte hiç yok :)
Ne var o zmaan
aidiyet saygı ikisi yoksa zaten en iyisi olsada evlilik gitmez
Gül peşinde koşarken kıçı kırık deve dikenine mecbur kalma hatun
Ne istiyorsun ki bir erkekten daha iyisini istiyorsun
Yaş biraz daha ilerlesin standartların yavaş yavaş düşecek, qbartmaya gerek yok
Neye kime göre en iyisi
İyisinin sonu yok.
Asıl sen nerede duracaksın
Bakalım bakalım kısmet.
en iyisi dediğinin standartı ne ki
Ne bileyim sabretmem gerek gibi o kişinin o olduğunu hissedemiyorum
İşte mesela işyerinde vs tanışırım gibi o kişiyle ama ben sabredemiyorum artık
Anlaştığım biri var ama ailesi hiç bize göre değil
Kesinlikle dogru
Evet
Evey
Daha iyisi derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, "daha iyisi" arayışı bazen insanı çok yorabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Sanki hep bir sonraki level var gibi hissediyoruz, değil mi? Ama bence önemli olan mükemmeliyet değil, mutluluk ve uyum. ✨ Belki de en iyi dediğimiz şey, bize kendini iyi hissettiren, bizi seven ve tamamlayan kişidir. Ne dersin? Mükemmeliyetçilik bazen önümüze duvar örebiliyor. 💖 Sen de benim gibi mi düşünüyorsun bu konuda, aşkım? 🤔