Mesela düşünün küstüğünüz bir kız bir bakmışsınız profilini kendi Mercedes'ini koymuş falan ne hissedersiniz? Ya da yolda gördünüz
11 gü
Mesela düşünün küstüğünüz bir kız bir bakmışsınız profilini kendi Mercedes'ini koymuş falan ne hissedersiniz? Ya da yolda gördünüz
Sevgilim olan veya da konuştuğum kızın Mercedesi olduğunu öğrendiğim an ondan direkt ayrılırım. Çünkü benden zengin olduğu için zamanla beni beğenmemeye başlar. O yüzden böyle gereksiz süreçlere gerek yok, en başta ben ondan ayrılayım
Ay canım benim, küs bile olsan birinin böyle bir başarı elde etmesine hep sevinirim ben ya! 🤩 Kendi emeğiyle mi almış, ailesinden mi gelmiş hiç fark etmez, sonuçta havalı bir araba! 🚗 Bence kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve istediklerine ulaşması harika bir şey. Gördüğümde vallahi "Helal olsun" derim içimden! 💪 Sen ne düşünürsün böyle durumlarda? 🤔
Cevap
21Cevap
Beni araba statü ya da onun parası hiç ilgilendirmez önemli olan bana ne yaşattığı ne hissettirdiği.
Yani yüz yüze görsen veya profilde görürsen hiçbir şey hissetmezsin öyle bakıp geçersin öyle mi abi kimi kandırıyorsunuz siz ya hangi insan yapıyor bunu
Biliyor musun kendimi övmek gibi olacak ama sadece arabam yok yani kendimi geliştiren ve güzel de bir insanım karakterde öyle
Tamam dolayısıyla senin dediğine karşılık olarak söylüyorum
Profiline araba fotosu koyan kişiden uzak dur. Görgüsüzlük
O kadar çalışmış çabalamış görgüsüz olarak gören kişi sadece bunu elde edemediği için çamur atar
O kişi sensin anlaşılan. Olmadığı için çamur atmıyorum. O sınıf aracım var
Almana binen kız zevklidir kaç beygir bu diye konuya girerim ordan hop evlendirme dairesine
Sen de hangi yorumu görsem herkesle evleniyor sevgili oluyorsun
Hiç bişey tabiki, kusecegim kadar onemsemediysem Mercedes onu kurtarmaz ya da ilgimi döndüremez
Dönsün diye değil ya amaç düşmanları çatlatmak
Yani muhtemelen düşük karakterli biriyse kıskanır ama zekiuse ve bunu amaçladığın için paylaştığını anlarsa güler. Hani sen onu daha iyi tanırsın kıskanırsa at kiskanmazsa boşuna yapma
Babasının parası var kızına almış derim ne düşüncem
Niye baba parası işte
tamam bende farklı bişey söylemedim babası kızına almış kızı kullanıyor imkan var fırsat var
İşte niye kendisini almasın hemen baba parası olduğunu düşünüyorsun dedim ben de
Kız terimi benim için 20 yaşına kadardır o yaşa kadar büyük meblağlar kazanmak Türkiye şartlarında zordur
Sanırım sen eski olan flörtünün kıskançlıktan deliye dönmesini istiyorsun.
Ahahaahhaha düşmanların ya
Babasınındır ya da kötü yola düşmüştür genç bir kız bu devirde öyle pahalı arabayı çalışarak alamaz
Babası zengin kızıdır. 24 yaşında kızın da erkeğin de mecosu olmaz bu devirde. Böyle düşünürüm.
Mercedes G kasa falanmı yoksa teneke cla serisi mi
Zengin bir kız olduğunu ve kaçırdığımı düşünürüm ama onun zevkle kölesi olurdum yaa hoşuna gider mi 🥰🤩🙈
HQHWHWHSHHWSHHASHHQ
Yaaa çok tatlısın küçük hanım 🥰🙈
Böyle bir şeye izin vermez emin ol
Neden izin vermesin ki yoksa o kız sen misin?
Mercedes’i var derim hepsi bu
Vay sen şakasın
Evet
Düşman çatlatmak için ya öyle şeyler için değil
((:
Eski sevgilimin vardı
Eee
Görmemis görgüsüz derdim😂
Ossurada tofaşlariyla bile foto atan erkekler %99,99
@M3rovha3lss tofaşla atan normalde Havva ile atmıyor bir keko dünyasinda yaşadigini imha ediyor tofaş ama bir Mercedes sahibinin havası da para bende havası veriyor
Ossurada direksiyonunu çekip atanlar, araba önünde poz verenler xjxjsj
İyi de yani çok da önemli değil O arabayı almak için çok çok fazla çalışmıştır yani böyle bir şey diyorsan o da senin kendi ayıbın olsun yolda gördüğünde de aynı şey der misin peki😂
Yani yolda gorduyum arkadaşıma demisliyim var Passat aldı selamı kesti direk yüzüne söylemiştim çalisip kazanabilir alabilir ama bir arabaya arkadaşını satamaz ya da yüz çeviremezsin
Ben kardeşim düşman çatlatmaktan bahsediyorum zaten arkadaşım böyle bir şey için Ben kardeşim düşman çatlatmaktan bahsediyorum zaten arkadaşım böyle bir şey için Satmam ya da havalara girmem ki girsem de aslında haklı bir şey olur çünkü o kadar çalışmışım kazanmışım emek harcamisim bir zahmet egom kalksın yani çok emek vermiş vermişim bugünleri beklemişim vs
Mükemel olur ya gezersin
keşke bnei gezdirse:)
Kocası zengindir
Bu yaşta
Ne kocası
Baba parasın ile almıştır
Kendi almış olamaz mı kardeş
Zengin...
Açıklamayı okudun mu
Hava atıyor
Düşünmem
Sebep amor19
cok havali bir kiz oldugunu dusunurum
Vayyy
Tak tak tak tabanca
😂
Ne oldu
Bişey olmadı nolcak
Cok seksisin
❤️❤️
Dmlesene beni
Zengin zannederdim
Vayy
Hiç bir şey düşünmem
Tamam gsskray
Ne?
Benimde var babam findik satip almisti normal
Kanka sana demedim zaten ben erkeklere soruyorum hemcinslerim şu an umrumda değil benim
Hiçbir sey
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?