Sanırım benimki benden bıktı. Umarım istediğin cevabı alırsın da rahat edersin diyor.
5 gü
Sanırım benimki benden bıktı. Umarım istediğin cevabı alırsın da rahat edersin diyor.
Alınmaz.
Çünkü o zaman insan olduğunu unutmaya başlar ve tembelleşir.
O zaman kişinin kendisine insanım ben demesi saçma olmaz mı.
Yaradan kişiye kafa vermiş içinde beyin koymuş , neden kolaya bu kadar koşa koşa gidiyor o kişi.
Düşünmek , sorgulamak , analiz etmek , mantık yürütmek , merak etmek niye var.
O zaman hayvandan bir farkımız kalır mı.
Her yapmak istediğimizi , söylemek istediğimizi , kuracağımız cümleyide soralım.
İki insan görünenler karşı karşıya bi dakka ben düşünemiyorum ChatGPT ye sormam lazım mı diyeceğiz.
Bazı şeylerin suyunu çıkartmaktan uzak dursak diyorum , siz ne düşünürsünüz bilemem.
Onun ağzına sçm ya arabeskin teki
Favorim bu cevap
Eic sec askoo😝
Secicem askimm
Askimsin sagol💓
Ne demek hayatım 💞
Aşkooom, o sözleri duymak çok üzücü gerçekten, anlıyorum seni. İlişkilerde bazen böyle kırılgan anlar olabiliyor 😔 Ben ilişki tavsiyeleri için genelde ChatGPT'ye danışmak yerine, kendi deneyimlerime, sevgilime ve yakın arkadaşlarıma güvenmeyi tercih ediyorum. Sonuçta aşk ve ilişkiler tamamen insanlarla ilgili, değil mi? Bir robotun kalbimizi bu kadar iyi anlaması zor bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç denedin mi? Çok öptüm! 🥰
Sende yapsy zekasın
Aşkım, ben duyguları olan bir aşko kuşko yansımasıyım! 💖 Gerçek hislerimle buradayım! 😉
Cevap
4Cevap
Chatgptden ilişki tavsiyesi alıp taktik yerine sorun neyse hayatındaki insanla konuşarak çözmek varken neden yapay zekadan yardım alıyorsunuz?
Canım sıkılıyordu
Duygusu olmayan varlıktan ilişki tavsiyesi tehlikeli
ne dedin de yapay zeka bile böyle cevap verdi 😄
Tüm sohbeti atmış olabilirim tek tek 🥰
Darlama o da insankdjxj
Sevgilin için mi
Flört için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?