Sevgilimin kız kardeşinin değişmesi?

23 yaşındayım, sevgilimin kız kardeşi Selin de 19 yaşında. 4-5 senedir tanıyorum, ilk üç sene samimiyetimiz iyiydi, arada bir kahve içerdik, aşırı samimi değildik ama arada bir şeyler yapar, konuşur, gezerdik vs. ama Selin son 2 yıldır baya değişti, zaten tam sonradan görme bir tip, ortamcı, son birkaç aydır da yeni arkadaşlar edinmiş, şimdi hiç buluşmuyoruz vs, adam akıllı muhabbet yok. Neyse, bu bana hep işi düşünce yazmaya birkaç aydır, bu durum beni rahatsız ediyor, ya para istiyor ya abisine ulaşmak için yazıyor vs. ben mesela doğum gününü bu sene ilk kez wp’den kutladım, geri dönüp yazmadı, 3 gün sonra “aşkım naber” yazdı, ben de dönmedim. Sonra borç, küçük bir miktar istedi. Sıkıntı değil para ama işi düşünce yazması inanılmaz rahatsız edici olmaya başladı. Zamanında çok zor zamanımda yanımda oldu ama hiçbir güzel günümde yanımda olmadı son 1-2 senedir. Yani samimi olmasak da okeyim ama işi düşünce yazılma olayı beni tilt etti, parayı attım okey ama bir teşekkür bile etmedi, yani aşırı gıcık oldum yani. Bir de sürekli bulunduğu ortama göre farklı davranıyor bana onu fark ettim, bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Sevgilimin kız kardeşinin değişmesi?