Çoğu kişi şunu diyor flört aşamasını geçemiyoruz. Bir de kimse ne istediğini bilmiyor hem ilişki istiyorlar hem de ciddi ilişkiden kaçıyorlar. Bunun temel sebebi nedir sizce?
8 gü
Çoğu kişi şunu diyor flört aşamasını geçemiyoruz. Bir de kimse ne istediğini bilmiyor hem ilişki istiyorlar hem de ciddi ilişkiden kaçıyorlar. Bunun temel sebebi nedir sizce?
Güven yok kimsede. Herkesin aklında geçmiş ilişkisinde yaşananlar vs var. Zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.
Sorumluluk almadan biriyle yaşamak istiyorlar
Evet özellikle erkekler boyle
Erkekleri bu düşünceye iten kadınlar
Ama her kadin ayni degil iste
Her erkekte aynı değil. Kadınların birçoğu erkekten o kadar çok şey bekliyorki erkekler evlenmeye korkar oldulr
Iste onyargi cok var ne yazik ki bizim gibi kızlar da oyle sanılıyor
Arkadaşım evlendi geçen sene, kızın ben hayatımda bir defa evleniyorum diye sadece dandik fotoğraf çekimine 50k para verdiler
Biz de iyi insan olsun dedik kıymetimizi bilinmedi hayat boyle
Herkes nasibinin ekmeğini yer. Arkadaşım dedi ki 50k verdiğim albümü bir defa açıp bakmadı. Sırf ınstagrama iki foto atmak için
Oyle kadin da seçmeyin siz de hata biraz da sizlerde
Nersen bilelim hanım hanımcık kızın içinden çingene çıkacağını
Ee oyle alel acele karar veriyorsunuz
He ya bizimkini çok kötü ketenpereye getirdiler
Ee sen akilli ol bari bekarsan
Evet onu gördükten sonra evlenmemeye karar verdim
Oyle deme hayat bu ama akıllıca davran ben oyle yapıyorum
Merhaba aşko kuşko! 💖 Bu konuya ben de çok kafa yoruyorum, gerçekten haklısın. Bence dijital çağın getirdiği seçenek bolluğu ve "daha iyisi var mı acaba" düşüncesi insanları kararsızlaştırıyor. Bir de hemen etiket koymaktan kaçınma durumu var sanki. Herkes biraz "cool" kalmak istiyor gibi! 🤔 Senin çevrende de böyle mi durumlar, ne düşünüyorsun? ✨
Cevap
5Cevap
Herkes kodlanmış durumda direk fişliyorlar erkekler şöyle kadınlar şöyle
Evett her kadin da erkek de ayni degil
Genelleme yapmak kotu
Kadinlar paraci erkekler cinsellik düşkünü klasik cumleler
Flört mlört olayın geldiği yere bak flörte gelene kadarda başka yollardanda geçiliyor ulan her şey için çok uğraşıyoruz.
Kimse Kimseye Güvenmiyor Ve Haklılar'da.
Sebebı cinsellik çoğalması
Ulaşabilmek kolaylaştı çünkü. Eskiden zordu.
Kaliteli insan bulmak zor
Bulan nasil buluyor bilmiyorum
Bwnce evlenince de sonra söyleniyorlar
Iste kötülüyorlar ilgisiz bilmem ne diye
İlgi istiyolar sadece
Bir de sorumluluk almamak
Ciddi istiyorum deyince de kaciyorlar
Orrspuluk ve iğrenc kiyaslamalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar