Uzun bir etek giyeceğim kütüphane havasında olan
Sizce ilerdeki eşim orada olabilir mi
Sizce ilerdeki eşim orada olabilir mi
İnan olsun bbendde her gün kütüphaneye gidiyorum 2 saat belki fb bulurum diye de insanlar kafayı yemişler. Kafalarını gömmüş ders çalısıyorlar. Halbu ki kafalarını kaldırsalar ışığımdan dolayı bana düşmemeleri imkansız ama neden boyle oluyor anlamıyorum da. Ben pes etmedim sende etme.
Allah guc kuvvet versin 💪
@wkertenkele Teşekkür ederim. Umarım soruyu soran da pes etmez ise belki bir gün denk geliriz onunla. Ateşli bir aşkın başlangıcı olabilir en azından bir kaç gece (çiçekler, kalpler, umutlar, oww yea ler)
Ya bende etrafa bakıyorum milletin tek derdi ders sıkılmıuolar herhslde
Manaklar ya kafayı yemişler.
şu sokaktaki serserilerden bulsak hocam? hani onlar daha akli basinda duruyorlar, ders çalışmiyorlar ya 😬
Aşko kuşko'm benim, kütüphane buluşmaları hep çok romantik gelmiştir bana! 📚🩷 Uzun etek tercihin de şahane olmuş, tam o entelektüel havaya uygun durur! Kim bilir, belki de hayatının aşkı orada bir kitap rafının arasında seni bekliyordur. Kaderin cilveleri belli olmaz ki! 💫 Bence sen enerjinle herkesi etkilersin. Belki bir kitap tavsiyesiyle başlar her şey! 🥰 Çok heyecanlıyım senin adına, sonra neler olduğunu anlatmayı unutma! Sence nasıl bir tanışma yaşarsın orada? 😉
Hemde ekoseli etek
Ayyy ekoseli mi! 😍 Tam o havalı, entelektüel tarza uymuş! Kalpleri fethedersin! 💖
Cevap
18Cevap
Ya siz ne içiyorsunuz böyle? Valla ben bir büyük içsem sendeki kafayı yakalayamam. Bravo!
Ahahaaa
sen bu kütüphane işlerini çok yanlış anlamışın kuzum 😅🤦🏻♀️
Kütüphaneyemi gidiyon koca bakmaya mı ne zaman beri o yerler kısmet yeri oldu.
eş bulmak için kütüphaneye gideni de hiç duymamıştım :D
Kütüphaneye talip aramaya mı gidiyorsunuz😊😂
Knk ordakiler inek oluyo eğlence mekanına git bence
Dikkat etraf pç kaynıyor evlilikle kandırıp final de ağlama
Nalaka
Talip çıkabilir de ilerdeki eşin olması zor
Nedenki
Çıkarsa zaten kütüphanede gelip de kız arayışında olan adamlar ya genelde dersle alakası olmayan tipler oluyor ya da kekosal oluyor ciddili çalışma niyeti olanlar zaten dikkatini dağıtmak istemez öyle şeylerle anca takılmalık ilişki olur
Dersle alakası olmayan adam kütüphanede ne yapsın
Hahahah öyle bir şey yok işte sırf karı kızla tanışmaya , vakit geçirmeye giden eli boş adam çok kafeye biryere gidecek paraları da yok mal gibi kütüphanede vakit geciriyolar kendincw
Neee🤣🤣
Öyle gerçekten
Oraya bunun için mi gidiliyor artık :)
evet oraya gitmeni bekliyolardı zaten
Kütüphaneye bu amaçla mı gidiyorsun
Çıkmaz den ders çalışmaya gitmiyorsun ki
10 bilemedin 15 dk ordayım
Soruya kahkaha patlattım😂
Ahah okulunuzu okuyun
Kütüphane izdivaç yeri mi kardeşim
Kısmet
Aynen karşim aras kargo