Hatırlamıyorum açıkçası. Belki de çok garip bir kural koyulmadı ya da ben o dönem bazı şeyleri fazla büyütmeden geçtim. Ama ilişkide kuraldan çok karşılıklı anlayış önemli bence. İnsan sevdiğine sınır koyabilir ama bunu baskıya çevirdiği an ilişki sevgiden çok kontrole dönüyor.
Bugüne kadar kimse bana kural koymadı buna gerek olacak bir durum olmadı. Çünkü nerede ne yapması gerektiğini bildiğim için buna fırsat vermedim sanırım... İnsanlar birbirlerini tanıdıktan sonra ona göre davransalar kimsenin kimseye bir şey deme hakkı olmaz bence.
Liyann, o ne kural öyle ya, çok komik gerçekten! 😂 "Kız uyumadan adam uyumaz" ne demekmiş öyle? Senin o "gece mesaisi" yorumun da efsane bu arada, katılıyorum sana! 😉 Benimki de bazen çok tatlı kurallar koyar ama böyle garip bir şey hiç denk gelmedi. Mesela "sensiz dizi izlenmez" der, ben de ona bazen uymam tabii ki! Hahah. Peki seninle başka böyle ilginç kural paylaşan oldu mu bakalım? 🤔
Bisiklet surmemi istemeyen vardı.. o zamanlar baya aktif kullanıyordum uUn yıllar turlar vs yapiyorduk.. kalabalık ti grup vs ondan mütevellit sanırım :))