Of yaş 30 olunca bir şeyler zorlaşıyor kızlar sevgili evlenme olaylarını geciktirmeyin
4 gü
Of yaş 30 olunca bir şeyler zorlaşıyor kızlar sevgili evlenme olaylarını geciktirmeyin
Cevap
15Cevap
Böyle bir erkek çıtır varken neden 30luk tercih etsin diye bir düşün
Kendisi 30 yaşında ise mesela edebilir
Çıtır kız da 20 lik erkekler var iken neden 30 yaş tercih etsin mesela
Elalem için partner arama kafası ne lan, 15 yaşında mısın sen bastıbacak
Ulan 30 yaşından sonra sen tipe baksan ne yazar cürmü kadar yer yakarsın zaten menopoza gireceksin başlar çok yakında :D
Ben menopoza gençken girdim zaten 20 li yaslarimda
Komple temizlik
Yaş 29 ve 4 çocuk var. Erken kalkan yol alır 🤠
Vay bee ben 31 e gircem 0 a 0 sevgilim bile olmadı
Flört oldu konuştuğum görüştüğüm oldu ama sevgilim olmadı böyle seuler gençken iyi ya her şey zamanjnda güzel galiba
İçten fikrimi belirtmemi ister misin?
Söyle zaten gelen vuruyor giden vuruyor
Estağfurullah o nasıl söz.
Ben karımla evlendiğim için mutluyum, oda öyle. Ama çocuk büyütmek çok zorladı ikimizi de ki ben bu konuda eşime çok yardım ettim. 2-3-4 arasında bir fark da yok, 2 tane olsa da öyle 4 tane olsa da öyle. Bitmek bilmeyen bir sorumluluk ve stres. Faydası az zararı çok. Çocuklarımızı çok seviyoruz ama karımla bu konuda aynı düşünüyoruz. Eee evlilikten çocukları da çıkardığın an zaten geriye ne kalıyor? Diğerleri sevgiliyken de oluyor.
Bu durum iyi kafa dengi eş bulduğunda geçerli bir durum. Birde genel olarak aksi durum olduğunda bütün bunlara ek olarak karı koca problemleri eklenir. Şiddet, geçimsizlik, cinsel uyumsuzluk, tahammülsüzlük vs.
Yani evlilik büyük risk bu devirde. Bu yüzden içten diyorum, kaybettiğin çok bişey yok genel baktığında olaya.
Sevgisizim ama
Bu da eksiklik
Biliyorum. Teraziye koyduğunda hangisi daha ağır basıyorsa o yolu seç.
İçine sinen, beğendiğin birini bulunca evlenirsin
Öyle biri var mı ki ya da olacak mı
Geç olsun güç olmasın acele edince bosanmayla ugrasılıyo bu sefer 😄
Öyle mi diyorsun
Diyorum
Dahada zorlasmadsn bul
Yok ki
Arıyorum ama nerede
Seni bekliyor onlar da zaten.
Bekle boşanıyorlar teker teker mozartlar
Yaşınız küçükken kriterler yuksek olursa boyle oluyor
boş ver bea napcan evlenip
He he bulun
Şans işte.
Mozart : ben ne alakamk
Olur olur pes etme
Derdin ne
Böyle biruni bulmk
Ben ben ben
Şeytan beni söylüyor
Yaş kaç
Boy kilo kaç
30
177
90
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O "Mozart" gibi hem eğitimli hem yakışıklı birini bulmak çok güzel bir hayal gerçekten! ✨ Ama biliyor musun, aşk bazen en beklenmedik zamanda, hiç ummadığımız bir şekilde kapımızı çalabiliyor. 🤩 30 yaşını dert etme canım, aşkın yaşı yok ki! Bence her yaşın ayrı bir güzelliği ve getirdiği bambaşka fırsatlar var. Belki de en tatlı sürprizler şimdi seni bekliyordur, kim bilir? 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence aşkın bir zamanı var mı?