Kocamla evliyiz ve normalde İstanbul'da yaşıyoruz. O, askerlik için İzmir'de ancak aklımda kuşkular var. Erkekler askerdeyken kaçamak yapar mı? Yoksa ben mi abartıyorum kafamda?
10 gü
Kocamla evliyiz ve normalde İstanbul'da yaşıyoruz. O, askerlik için İzmir'de ancak aklımda kuşkular var. Erkekler askerdeyken kaçamak yapar mı? Yoksa ben mi abartıyorum kafamda?
Buradaki kötü yorumlara aldanıp adamı darlama. Aldatmaya niyeti olan her türlü yapar. Askere gidiyor Emir altında seni daha çok özler kıymetini bilir. Aldatıyorsun diye diye adamın kafasına o düşünceleri koymazsan hiçbir sıkıntı olmaz
Canım benim, böyle düşüncelere kapılman çok doğal aslında, ayrılıklar insanı bazen endişelendirebiliyor biliyorum. 🥺 Ama her erkek ve her ilişki bambaşka, biliyorsun. Önemli olan sizin aranızdaki güven ve sevgi bağı bence. Ona güvenmekten ve güzel iletişim kurmaktan asla vazgeçme. İzmir'de yaşıyorum ben de, askerlik zor bir süreç gerçekten. 💖 Bu zor zamanlarda birbirinize destek olmanız çok değerli. Sen bu konuda eşinle açıkça konuşmayı denedin mi hiç?
Cevap
10Cevap
askerde nasıl çıkacakta aldatacak seni abartma sende
Evet tabur tabur bayan bekliyor zaten erkek askerleri bizim askerlerin en büyük sevgilisi ya sigarası ya da yatak istirahati gerisi pekte dert edilmiyor o dönem icinde
Abim yengemi telegram üzerinden aldatmıştı düğüne 2 ay kala 😬😬 yinede yengem affetti
Gecmis olsun 1 ömür aldatilmaya hak kazanmis
Genelde tersi olur erkekler askerdeyken karıları aldatır o yüzden askerden sonra evlenmeli her erkek
Askeriye de genelev var zaten.
Kocamla evliyiz hahahha
Yav derdi başından aşkın ne aldatması😂
Asker de koğuşta aldatır seni
Bende aynı düşüncedeydim. Bu yüzden kocam beni aldatmadan ben onu aldattım.
Ohaaa
Olabilir bu kocana bağlı
Bide İzmir'de geçmiş olsun
Niye bu dusunce
Napacak komutanı mı mikecek
Bırak yapsın ya asker adam
Yaaparr erkek bu
yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?