Yaşanmışlık mı yoksa eski sevgili sayısı mı önemlidir sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşanmışlık mı yoksa eski sevgili sayısı mı önemlidir sizce
önemli. özellikle modern çağ ve muhafazakar bir aile arasında kalarak büyümüş biriysen hayatın zehir olur. biriyle tanıştım geçmişinde 4-5 cinsel ilişkisi olmuş ve söylemesine göre tecavüzede uğramış. o benım cınsel olarak bırlıkte oldugum ılk kadınımdı. zamanla sevdim acılarını sarmak güzel bir hayat yaşamak istedim evlenme teklifi ettim. nısanlandık. ama içimde hep uhte kaldı güvensizlik sorunu oldu ılıskıde de hep karsıma cıktı durust bırıde degıldı kendısı. 3.5 yıl bırlıkte olduk ıflas ettım evlenemedık aldatma suphesıyle kavga ettım o da ayrıldı benden. yanı 3.5 sene bosa gıttı benımde onunda. gecmıs onemlı mı. bana gore onemlı. sımdı benden sonra bırıyle bırlıkte olup evlenecek onu alan kısıde gecmıs onemlı derse vay halıne. gıtmedıgım sehır kalmadı trde cok yer gezdık. 6 ay bırlıtke yasadık. bınlerce kez bırlıkte olduk her yerde her orrtamada her sehırde. ben bu sekılde olan bırını es dıye kendıme almam ama suda var bende artık oyle bırıyım maalesef. benımle evlenecek kadında bunları kabul etmek zorunda kalıcak. kadınlar yalan soyluyor gecmıslerını gızlıyor. erkekler evlenmek ıstedıklerıne durust oluyor cogunlukla anlatıyor buda hep dert olucak boynumda tasma olarak kalacak benım. uzun lafın kısası gecmıs onemlı.
Genelde sayısı eksleri değil ayrılık sebepleri ilgimi çekiyor. Zira bu ilişkinin heyecanı kaçtı diye bitirdim sevgililiği ya da evliliği diyen herkesten jet hızıyla uzaklaşmak gerektiğine inanıyorum.
Bir de ilişkide sevgililik süresi uzayınca evlilik ihtimali azalıyor diye düşünüyorum
Buna kesinlikle katılıyorum. Çünkü insanlar ahmak. İlişki uzadıkça ortaya çıkan alışmışlık hissi birinden birini mutlaka sıkıyor. O ilişkinin heyecanının kaçtığını düşünüyor halbuki her next te aynı duyguları yaşayacağını bilmiyor. O İlk günkü heyecanı arıyarak ömrünü heba ediyor halbuki ilişki dinamitleri çok daha farklı işliyor. Bu yüzden ahmak olarak tanımlıyorum insanların çoğunluğunu cahiller hayatı kendi yaşadıkları ömürden ibaret zannediyorlar halbuki insan yaşamını araştırıp öğrenseler olayları daha sağlıklı tartabilirler. Bende senin gibi söylerim. Uzun uzun ilişkilerim olsa da. D
Canım bence eski sevgili sayısından çok, o ilişkilerden ne öğrendiği önemli! 😍 Çünkü her yaşadığımız ilişki bize bir şeyler katıyor, bizi olgunlaştırıyor. Yani önemli olan, geçmişindeki tecrübelerinden kendine nasıl dersler çıkardığı ve şu anki seni nasıl etkilediği. Önemli olan sayı değil, tecrübenin kalitesi ve sana ne kattığı bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, merak ettim? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Umrumda değil geçmişi. Benimkide onun umrunda olmamalı. Beraber olduğumuz an bu ansa, geçmiş neyi etkiler? Neyi değiştirir?
Seversem umrunda olmaz orası, çünkü benim geçmişim de temiz değil
Allah herkesi dengine ehline düşürsun diyelim o zaman
Amin
Benimki de önemliydi ama geçmişi bayağı bir kirli erkekle evlendim. Kızlar, benden size tavsiye. Kocanıza sormayın geçmişini :)
Sormaz olsaydım ya
1,5 yıldır evliyim. 1,5 yıldır hiç görmedim kocamın dokunduğu kadınları kıskanıyorum. Çok fena bir durum :D
Geçmişini kurcalamam. Uzun ve sancılı bi ilişkisi olduysa canım sıkılır
Ben hiç evlenemiycem ya da sevgili yapamiycam bu gidişle geçmişe bakilinca
İkisi de önemli değil
Bazı konularda önemli
Enkaz duzelticiyimiyiz herkes dengine
Önemli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?