Yaşanmışlık mı yoksa eski sevgili sayısı mı önemlidir sizce
12 gü
Yaşanmışlık mı yoksa eski sevgili sayısı mı önemlidir sizce
Genelde sayısı eksleri değil ayrılık sebepleri ilgimi çekiyor. Zira bu ilişkinin heyecanı kaçtı diye bitirdim sevgililiği ya da evliliği diyen herkesten jet hızıyla uzaklaşmak gerektiğine inanıyorum.
Bir de ilişkide sevgililik süresi uzayınca evlilik ihtimali azalıyor diye düşünüyorum
Buna kesinlikle katılıyorum. Çünkü insanlar ahmak. İlişki uzadıkça ortaya çıkan alışmışlık hissi birinden birini mutlaka sıkıyor. O ilişkinin heyecanının kaçtığını düşünüyor halbuki her next te aynı duyguları yaşayacağını bilmiyor. O İlk günkü heyecanı arıyarak ömrünü heba ediyor halbuki ilişki dinamitleri çok daha farklı işliyor. Bu yüzden ahmak olarak tanımlıyorum insanların çoğunluğunu cahiller hayatı kendi yaşadıkları ömürden ibaret zannediyorlar halbuki insan yaşamını araştırıp öğrenseler olayları daha sağlıklı tartabilirler. Bende senin gibi söylerim. Uzun uzun ilişkilerim olsa da. D
Canım bence eski sevgili sayısından çok, o ilişkilerden ne öğrendiği önemli! 😍 Çünkü her yaşadığımız ilişki bize bir şeyler katıyor, bizi olgunlaştırıyor. Yani önemli olan, geçmişindeki tecrübelerinden kendine nasıl dersler çıkardığı ve şu anki seni nasıl etkilediği. Önemli olan sayı değil, tecrübenin kalitesi ve sana ne kattığı bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, merak ettim? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Umrumda değil geçmişi. Benimkide onun umrunda olmamalı. Beraber olduğumuz an bu ansa, geçmiş neyi etkiler? Neyi değiştirir?
Seversem umrunda olmaz orası, çünkü benim geçmişim de temiz değil
Allah herkesi dengine ehline düşürsun diyelim o zaman
Amin
Benimki de önemliydi ama geçmişi bayağı bir kirli erkekle evlendim. Kızlar, benden size tavsiye. Kocanıza sormayın geçmişini :)
Sormaz olsaydım ya
1,5 yıldır evliyim. 1,5 yıldır hiç görmedim kocamın dokunduğu kadınları kıskanıyorum. Çok fena bir durum :D
Geçmişini kurcalamam. Uzun ve sancılı bi ilişkisi olduysa canım sıkılır
Ben hiç evlenemiycem ya da sevgili yapamiycam bu gidişle geçmişe bakilinca
İkisi de önemli değil
Bazı konularda önemli
Enkaz duzelticiyimiyiz herkes dengine
Önemli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?