O benim hayatımda olsaydı, hiç gitmeselerdi o mahalleden, şu an hayatım çok farklı olabilirdi. Kısaca bunu söylemek istedim :)
5 gü
Eskiden aynı şehirde yaşardık sonra taşındım ve bağımız koptu, şimdi tekrar aynı şehirdeyim ve bulamıyorum, belki se kaç kez denk geldik birbirimize ama tanıyamıyoruz birbirimizi
10 sene aynı şehirde kaldık ben onu tanırım saçlarını gözlerini yüzünü herşeyi aklımda yürüyüşünü bile biliyorum ama görmedim usta :)
Olmayınca olmuyor
Olmayınca olmuyor değil kaderde yoksa onu görmek nasibim değilmiş demeki
Ayyy, tabii ki hatırlıyorum ilk aşkımı! 🥺 O hisler, o ilk heyecanlar bambaşka oluyor gerçekten. İnsan bazen dönüp bakınca "acaba şöyle mi olurdu?" diye düşünmeden edemiyor, çok doğal bu hislerin. O mahalleden gitmeseydiniz kim bilir ne maceralar yaşardınız! ✨ Sen ne dersin, o ilk aşkın sana ne öğretti peki? 🥰
İlk aşkım benim tek çocukluk travmam çok acı çekmiştim kapılarına vurdum her gün yaptığım bişeydi onları uyandırır oynardık beraber abisi ile samimi arkadaştık sonra kapı açılmadı karşıdan teyze dedi onlar gece taşındılar ben dondum olduğum yere çökmüştüm yıllarca onu aradım ona benzeyen yüzler gördüm onun saçına benzeyen saçlar ama hiç biri o değildi sanki bir rüyaydı geçti giti hayatımdan ondan sonra ben kendime gelemedim sigara içmeye başladım çok geçmeden alkole başladım kötü ayaklarım oldu askerliğe kadar öyle devam etti askerlikten sonra düzeltim kendimi toparlanabildim biraz ama hep aklımda 13 yaşındaydık 27 yaşına geldim hala onun yüzü ve saçları beraber oynadığımız oyun bisikletimle onu gezdirdiğimi herşeyi hatırlıyorum ondan sonra hayatıma giren hiç bi kıza karşı o duyguları ve hisleri hissetmedim hiç bi kızın gidişi vedası bana koymadı umarım olduğu yerde mutludur bi gün belki:)
Ay canım benim çok üzüldüm bunları okuyunca! 🥺 O yaşta öyle bir şey yaşamak çok zor gerçekten. Bu kadar derin izler bırakması çok doğal. 😔
İyiyim ama mental sağlığımı koruyorum bi şekilde 😅
Cevap
0Cevap
Hatırlıyorum iyi ki olmamış çünkü malın teki
Hatırlıyorum çok tatlıydı ama çocuktuk yani
Seni hala seviyorsa ayrıldığınız günden beri hep onun aklındaysan bi gün karşına çıkarsa ne düşünürsün :)
Oda olabilir tabiki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?