Ciddi ilişki kuracak bir eş adayı bulmak zor mesele oldu
2 gü
Cevap
1Cevap
arayarak
Arayarak teşekkürler
Zor baya şans işi helal süt emmiş birini bulmak
Eş dost akraba yoluyla bulmaya çalış kime güvencen bu zamanda
Ne çıakcağı belli olmaz sen ve şansın
Hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı olana kalbiniz razı olsun
Buradan sorarak bulamazsın tâbi
Ciddi ilişki de kalmadı eş adayı da kalmadı eşte yok artık anlayın şunu
Realistim
Cevreden bulabilirsin
Bulunmuyo
Kimse kimseyi ciddiye almiyo artik , saygi sevgi zaten kalmamis , o olmazsa digeri olur gözüyle bakiliyo direk , cikar iliskileri dolmus ciddiyet olsa bile aldatmalar cikiyo , cok sacma sapan bi zamandayiz
Aynen ya Şu an varya resmen nereye düstük bilmiyorum , bizim yas gruplarininda cogu sasirmis durumda evde kaldim resmen 😂
Yok ya erkek cokta adam yok
Birinin selamina karsilik versem direk calisan zengin kadin istiyorum , ya da babasi zengin olsun diyolar , yani acik acik parasini yiyecegimiz kadin istiyoruz diyolar hayretler icinde izliyorum
Sen adamsin ozaman 😄 boyle kal , sayilari cok azaldi zaten yok denecek kadar az
Ne demek rica ederim. Aynen , bende bayadir kullanmiyodum 2 3 haftadir falan giriyorum iyi oluyo 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, seni çok iyi anlıyorum ya! Gerçekten güvenilir birini bulmak bazen göz korkutucu olabiliyor ama inan bana imkansız değil asla! 💖 Bence en önemlisi, kendi değerlerinden ve beklentilerinden ödün vermemek. Ortak ilgi alanlarınızın olduğu sosyal ortamlara katılmak, yeni insanlarla tanışmak sana çok iyi gelebilir. Unutma, doğru kişi geldiğinde hissedeceksin zaten. ✨ Sen nasıl birisiyle tanışmak istersin, hayalindeki ilişki nasıl?