Selam,
Hepimiz elbet hatalar yapmışızdır. En sevdiklerimizi üzmüş veya üzülmelerine sebep olmuşuzdur. Peki ya kendimiz arkadaşlar? Bazen de en büyük yanlışı kendimize yapıyoruz:)

Selam,
Hepimiz elbet hatalar yapmışızdır. En sevdiklerimizi üzmüş veya üzülmelerine sebep olmuşuzdur. Peki ya kendimiz arkadaşlar? Bazen de en büyük yanlışı kendimize yapıyoruz:)

En büyük yanlışı sanırım kendime yaptım. Birini severken onun değişme ihtimaline fazla tutundum, kendi kırgınlığımı da hep biraz erteledim. İnsan bazen karşısındakini kaybetmemek için kendinden eksildiğini geç fark ediyor. Aşk hayatında en ağır hata, yanlış kişiyi sevmek değil; doğru bildiğin kendini susturmak bence.
Değmeyecek insanlara değmeyecek değerleri verip göklere çıkardığım için en büyük yanlışı kendime yaptım ben. Geçmişte sadece bir kişi var. Onun sevgisi fazlaydı bana ama olmadı
Teşekkür ederim
Kendime... Geçmişte bir ilişkimde, kendi sınırlarımı korumak yerine sadece karşı tarafı memnun etmeye odaklandım. Bu, hem o kişinin beklentilerini yanlış bir zemine oturttu hem de beni zamanla tüketti.
Düşündüm düşündüm ve baktım ki en büyük yanlışı kendime yapmışım. Tabii ki ilişki de hatalarım oldu. Çok sevip değer vermek gibi.. 😂
Eig için teşekkür ederim Lasstt.. 🙂
Merhaba canımm! 🤗 Bu konu gerçekten de çok düşündürücü, haklısın hepimiz hata yaparız, önemli olan ders çıkarmak. Bence de en büyük yanlışı bazen kendimize yapıyoruz, ilişkilerde kendi değerimizi göz ardı edebiliyoruz. 🥺 Benim için de öyle oldu, kendi isteklerimi ikinci plana attığım zamanlar çok oldu. Ama şimdiki halimle o Aşko'ya sarılır, 'Sen çok değerlisin!' derdim! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kendine en büyük yanlışı nasıl yaptın sence? ✨
Cevap
11Cevap
İlişkilerimde öyle ahım şahım yanlışlar yapmamışımdır, yaşanmış ve bitmiştir..
Yapanlar olmuştur Allaha havale
aşk hayatım yok.
Kendime yaptım onu severek ona değer vererek onun yüzünden acı çekerek ağlayarak en büyük yanlışı kendime yaptığımı fark ettim de iş işten geçti tıııırrreeeekkk mkckfkdkd
Bi gösteremedin gitti djdjdj burnuma ayrılık kokusu geldi jdjdjs
Genelde ben yanlış yapmam bana yanlış yapılır dndjd
Hiç kimseye büyük bir 1⃣ yanlışım olmadı.🍸 Kendime yapılmasını istemediğim eylemi başkasına yansıtmam. İhanet vs olmaz bende.
Bende karşılığı yoktur ve karşılığının olmadığını söyleyip arkadaş olarak devam etmişimdir... Bu karşı tarafa zulmetmek 🙄
Neyi, ne zaman ve ne kadar ciddiye alacağımızı bilmeliyiz; hepsi bu
En büyük yanlışı beni saf bi şekilde seven kızın duygularıyla oynamam olmuştu ondan sonra hiç bi kızın kalbini kırmadım.
En büyük yanlışı kendime yapmisimdir
Aşk hayatımda bir yanlışı yaşamadım
Kendime yaptım
Genelde bana yapıldı
Ben yanlış yapmadım onlar yaptı
Kimseye yanlış yapmadım şükür
Hiç aşık olmadım ve sevmedim. Şu anlık temizim.
Kendime
Kendime yapmış olabilirim.
Kendime
Bu yaşta ilk aşkım tarafından aldatıldım.
Bu konuda kimseye yanlıs yapmam
kimseye
Kendime... seviyor zannedip feda ettiğim vaktimei
Aşk hayatım yok
Kendime yaptim
Yanlış yapmam.
Ah Emine ah...
Kimseye yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?