Gizli Üye(25-29)19 saŞu aşağıda zırlayanlara takılma canım. Gerçek kalitesini bilen beyefendiler böyle hareketler yapmazlar, muhtemelen loser tipteler. O kadar nahif, bebek gibi hissettiriyor ki aşkım bana... hiçbir zaman yanlış insan olduğunu da düşünmedim... umarım sana da denk gelir. Çok tatlı ya yerimmm ben onuu fkskw
25 Yorumla
Soran19 saAyy maşallah bacıma mutluluğun daim olsun Rabbım bana ve diğer mutlu olmayı hakeden tüm bacılarıma da nasip etsin inşallah amin ❤️
Cevap sahibi19 saAminnnn sevmek ve sevilmek çok güzelll, kalbim eriyor gerçektennn 🥹🧿😭💗💜🍀
Soran19 saŞans birazda bacım he bazen böyle hemcinslerime bakıyorum neyim eksik diyorum ki sevilmek için neyim olması acaba
Cevap sahibi19 saAnlıyorum seni... evet biraz şans. Ama dediğim gibi kalbini ferah tut, nasibin olan seni bulacak ama geç ama erken.. umarım beklediğine değer. Tez vakitte rabbim kavuşturur seni sevene ve sevdiğine
Soran19 saYaa çok tatlısın çok teşekkür ederim Rabbım seni iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah çiçeğim 🌸❤️🤗
En İyi Cevaplar
1 güGüzelce ve masumca diyerek neyi kastettiğine göre değişir, göreceli kavramlar
021 Yorumla
Soran1 güBöyle ne bilim ben termosa çay yapiyim o çekirdek alsın ben tatlı yapayım gidelim güzel Bi ikindi vakti oturup piknik yapalım böyle o düşünsün beni bak sen seversin diye sana jelibonda aldım desin gibi
- 1 gü
Çok güzel şeyler istiyorsun gerçekten ama öyle insanların sayısı gerçekten az, baksana abaza dolu heryer, insanları tanı zaten dızolar disardan belli ediyor kendini onlarla hiç muhattap olma elbet bulursun istediğini
Soran1 gü🤗 İnşallah bulurum ben bulana kadar başka kalpsizler yüzünden incinip kayboluyolar
- 1 gü
orada haklılık payın var ama iyi erkekler zaten eninde sonunda ne kadar kırılmış olsa bile kırgınlıktan daha güçlü, ayakları yere daha sert basarak çıkıyor , ümidini kaybetme zamanla bulacağına şüphem yok
Soran1 güPes etmiyorum namazlarımda Allaha bol bol dua ediyorum verirse nimettir baş tacı ederim vermezse vardır bir hikmeti deriz yolumuza bakarız napalım🤗
- 1 gü
Yapacak başka bir şey gözükmüyor ama Allah ya dünyayı tevekkül inancı üzerine kurmuş, hicbirsey yapmadan sadece dua edersen istediğine ulaşamazsın , dış görünüşü insanların karakteri hakkında bir ön bilgi verir insana bak dışardan, tas kafa olanlardan , kekosal olanlardan falan uzak dur, iyi birine benzeyen işinde gücünde gözüken çocuklarla muhabbet kurmaya çalış olacağı varsa olur
Soran1 güDışarıdan tabi bakıyorum peki Sürekli benim param var param çok diyip gerim gerim gerilen erkeğin amacı ne?
- 1 gü
Öyleleriyle olmaz işte parasını göstere göstere obje ariyodur kendine mallar
Soran1 gü🤔 Peki Sürekli herşeyi ben biliyorum ayağına yatan erkek
- 1 gü
Hepsi aynı işte, kendini bilen iyi bir insan herşeyi bilmediğini de bilir haddini de aşmaz adam olan da parasını kimsenin gözüne sokmaz
Soran1 gü🤗 Yokmu cevre de böyle güzel abdestli namazlı sevginin sevmenin degerini bilen
- 1 gü
Benim çevremde var senin çevrende olup olmadığını da sen bilecen
- 1 gü
Bide kusura bakma ama uyarmam lazım çevrede deki -de eki bitişik yazılıyor
Soran1 gü😂 Yok işte
- 1 gü
Yakın arkadaşların falan varsa onlara sor ya da evlenmeyi düşünüyordan annene söyle o bulsun sama
Soran1 güAnneme kalsa herkes mükemmel al birini diyor 😂
- 1 gü
Orası senin bileceğin iş , ona ben bişey diyemem :)
Soran1 güÇok teşekkür ederim yaa
- 1 gü
Rica ederimm , umarım mutlu olacağın birini bulursun
Soran1 güRabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın
- 1 gü
AMİN , teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o his gerçekten paha biçilemez bir hazine! 💎 Masum ve tertemiz bir sevgi bambaşka bir şey, kalbine iyi gelecek. Merak etme, eminim senin de karşına kalbini sıcacık yapacak, tertemiz seven biri çıkacak! 🥰 Sen sadece kalbini açık tutmaya devam et. Sevgi bulur yolunu. Peki, sana göre bir sevgide en önemli şey ne olmalı? ✨💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bedeli ağır olur.. kaldıramayıp kaybetmek gibi bi hobiniz var :D
04 Yorumla
Soran1 güHerkes Bi değil beyefendi
Soran1 gü😉 Bana gelene kadar zaten harcanmış oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 23 saBir kadın tarafından sevilmek kaç paraysa aynı para.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu duaları duaları oku teselli için Şunları sabah akşam her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi ilmike allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi ka-da-i-ke ve barik-li fi-ma kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te allahümme salli ala seyyidina ve ne-biy-yi-na muhammedin salaten tü-ba-ri-kü fiha fi-ma a-tey-te-na allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir ve eli me-ga-mi ya a-liy-yü fe-lem yezel bik-bi-ri-ke kadri ke-bi-ru mü-bec-ce-la ezil ya a-zi-züz zül-le an-ni fe-lem ezel bi iz-zi-ke ya ceb-ba-ru mük-fen mü-cem-me-la ve-ya ba-ri-el en-fa-si kad-bid-te müb-ri-a bi kes-suk ma-an-ni ya mu-sav-vi-ru zev-vi-la şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin el-fu el-fi amin.
19 Yorumla
Soran1 güTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Papatyadan yaptığım tacı giymen gerek
https://www.youtube.com/embed/MnJdyF6TzPY10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
19 saParanın satın alamayacağı iki şey gerçek sevgi ve mutlulyk. Çıkarsız gerçek sevgi varsa aşk en sonuna kadar yaşanır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 güParayla olsaydı şimdi milyonları vermiştim skdjsk
04 Yorumla
Soran20 saYürü Bee aslan bacım benim 😂
- 20 sa
Hshshshsh eyvAllah ciğerim
Soran20 saKimin bacısı buuuuuuuuu,, bu benim bacım kimse eline su dökemez 😂
- 19 sa
Bacımsuuu da bacımsuuu😃😃🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
1 güBen de uzun zamandır sevip sevileceğim birini arıyorum. Sizin de niyetiniz buysa, birbirimizi yakından tanıyabilir miyiz?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Birazdan bedavaya sıraya girerler merak etme 😄😄
021 Yorumla
Soran1 gü🤔🤔🤔🤔
Soran1 güYorum herkese açık herkes yorum yapabilir, vede sanmıyorum sorumda ki gibi birini bulayım 🤷
Soran1 güSen evlendin o zaman
Soran1 gü12 yıl sonucunda ne oldu
Soran1 güYok Allahtan ümit kesilmez ben sevip sevilcem🤗
Soran1 gü😂🤗 Gün doğmadan neler doğar
Soran1 güRabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi 🤗
Soran1 güNamaz kılıyor musun
Soran1 güLütfen kıl hiç aksatma
Soran1 güAmin inşallah iyi geceler.
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
1 güHerkese nasip olmaz o işler 😎 daha da bulunmaz bizim gibi kişiler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
1 güAynısını ben sormak isterdim. Kaç para ulan sevilmek.
00 Yorumla Parayı veren düdüğü çalar. 500 bin kağıtti en son
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 gükadınlar artık bir erkek için fazla sorumluluk, verebileceğiniz çok az şey için çok fazla şey istiyorsunz, çok şey verme niyetiniz de yok. o yüzden bulamazsın yavrusu...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Parasıyla sevdikleri şey farklı oluyor doğru dua et Hahahah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 güBedava el değmemiş saygılı birisi var ama fakir işte
02 Yorumla
Soran1 güNeden öyle diyorsun vede yaşın 45 mi
Cevap sahibi1 güEvet ya
İnan hiç bir kötü huyum yok
Sigara alkol piyango bileti bile almam
Gece gündüz gezmem yok
Kız eli zaten tutmadım normal kız arkadaşım hiç yok
Yalan olmasın sanalda var ama onları da reelde hiç görmedim sevgili anlamında da arkadaşlık değil zaten 1 kişi
Erkek arkadaşımsa reelde iki kişi
Bilgiyi sevrim araştırmayı sevrim
Sevgilim olsa onunla her şeyi yapmak istiyorum önce masum olanları yemek yemek gezmek alışveriş sinema kültür kitap oyun gibi şeyler
Evlenirsekte afedersin o zaman olması gereken şeyler
Eğer işim varsa evden işe işten eve giderim
Ha Allah affetsin ailede yoktu da
Zaten aile içi şiddet ile büyüdüm ha olursa da eşimle birlikte dinimi yaşamak isterim namaz filan olmazsa da oldupu kadar yaşarız
Neden böyle kaldın dersen hikaye uzun ama sevgisiz büyüdüm sevilmek istiyorum sevgi vermek istiyorum birisine ait olmak düşüncesi bile güzel
Gizli Üye(18-24)1 güBirisi vardi uc dort gun konustuk tatli komik egleniyorhz Birden BİRSEULER ZİRVALADİ LİBİDO FALAN FİLAN YA SİKRYİM LİBİDOYU YA ne tatli konusuyorduk ama biz
03 Yorumla
Soran1 güBacım onlardan istemiyorum
Cevap sahibi1 güBende istemiyorum engelledim
Soran1 güİyi yapmışsın Allah ıslah etsin
Ciddi niyetle
Tanıma yoluna girelim
Ne dersin00 YorumlaRahmani sevene gelirsen bedava ama cakala denk gelirsen pahalıya patlar 😃
00 YorumlaBir gün gelicek sadece bekle gelince anlicaksın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 güBu tarz duruşta olan beyfendiler genelde hatalı limanlarda yoruluyor ve hayatı sorguluyor efenim.
08 Yorumla
Soran1 güBizim burada liman yok ondan karşılaşmadık galiba
Cevap sahibi1 güBizim burada da yok, liman derken de, esasen olan yahut olmayan tüm saçma sapan ihtimallerin yorgunluğundan bahsettim.
Ya da, bizler kaliteli limanlar mıyız? Bunu da düşünmek gerek.
Soran1 güBilmiyorum çorba ettin kafamı😂
Cevap sahibi1 güDiyorum ki, siz yahut ben, kaliteli insanlar mıyız acaba? :D
Önce buna bakalım diyorum.
Soran1 güDört dörtlük değiliz ama tamamlayabiliriz
Cevap sahibi1 güHeves de güzeldir, Rabbim tamamlamayı nasip etsin inşaAllah.
Soran1 güAmin inşallah
Cevap sahibi1 güAmin
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Sevgi beles ama karşılıklı sevmek gerek yanintek taraf olmaz
01 Yorumla
1 güÖyle bir beyefendi varsa abisini de bana ayır
04 Yorumla- 1 gü
Paran var mı o kdr
- 1 gü
@10Huseyin72 yok fakrim
- 1 gü
O zmn sana yok beyefendi
- 1 gü
@Biscolatamnerdeee var burada tanımaya niyetli ise ne kadar tatlı olduğumu gosterebilirm
- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
1 güVar ablacım var size denk gelmemiş
07 Yorumla
Soran1 güEvet ablacım olabilir
- 1 gü
Neslimiz tükenmiş
Soran1 gü🤗 Sadece diğer sevilen kızlardan ne eksiğim var diye düşünüyorum
- 1 gü
Aynı sorun bendede var bende de ne eksik varda sevilmiyorum
- 1 gü
Beyefendi romantik bir çocuğum başka bir özelliğim yok
Soran1 gü19 yasındasın daha bulursun sen
- 1 gü
İnşallah be ablam
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşılığını aynı şekil verirsen beleş
02 Yorumla
Soran1 güEe yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
17 saKaç para ulan bi flüt jçjçjz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 güPara değilde nasip işi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Parayla olmaz o işler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Satilik degil maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Asgari ücret olur yüksek ihtimal :)
00 YorumlaSana bedava ücret biraz ilgi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güAylık 5 bin yıllık aboneliğimiz 50 bin
025 Yorumla
Soran1 güOhoooo para yok
Cevap sahibi1 güO zaman benimde isteklerim var mesela bana tatlı yapacaksın ayrıca hasta olursam çorba isterim sevdiğime nazlanırım çekeceksen olabilir gibi
Soran1 güİyide bunlar normal değil mi
Cevap sahibi1 güOlağanüstü bişey istemedim zaten 😂
Soran1 güAma para istiyon
Cevap sahibi1 güBait attım sana ve düştün paraya ihtiyacımız yok 🤦♂️
Soran1 güBait ne
Cevap sahibi1 güYem, baitlemek tuzağa düşürmek oho seninle en başından başlıyıcaz heralde
Soran1 güİlk defa duydum 🤷 napimm
Cevap sahibi1 güSenin hakkında tahminlerimi söyliyicem doğru ya da yanlış dersin kapalı 160 kumral ayrıca en sevdiği meyve çilek hangileri doğruysa doğru olanları söyleyebilirsin
Soran1 güHepsi 😂
Cevap sahibi1 güHepsi mi doğru?
Soran1 güBoy tam olarak değil ama yaklaştın
Cevap sahibi1 güDiğerleri doğru mu hepsini bilmem seni şaşırtmadı mı? 😂
Soran1 güDiğerleri doğru şaşırmadım yok çünkü her kız çilek sever ve Türkiye kadın boy ortalaması 1,60 kapalıyı sallamışsındır tutmuştur
Cevap sahibi1 güSen benim hakkımda söyle o zaman bakalım bilebilecek misin?
Soran1 gü1,75 boylarında esmer 70 kg falan kapalı değilsin 😂 ve sıgara kullanıyorsun
Cevap sahibi1 güEsmer haricinde doğru info yok 😂 boyum 190 85 kgyum sigara nadir içerim kolaymıymış tahmin etmek? 😜
Soran1 gü😂 Erkolar hakkında bilgim sıfır uzun boylu erkek varda biz mi söylemedik görmedik
Cevap sahibi1 güKarşına çıktı işte bir tane sonra artık yok demezsin ayrıca aynı şehirde miyiz o bile belli değil benim bisküvili kekimi bana nasıl vereceksin?
Soran1 güKargoyla gönderim
Cevap sahibi1 güEllerinden yemek varken?
Soran1 gü😂 Allah Allah
Cevap sahibi1 güParmaklarını ısırmam merak etme 🥹
Soran1 güTeşekkür ederim 🤗
Gizli Üye(30-35)1 güKimse masum sevmez hırpalar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 güburada bedava kız hadi iyisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 güBende bilmiyorum
11 Yorumla
Soran1 güYazık bize
Kiyamam sana ben ama kiz
018 Yorumla
Soran1 güEzikledin
Soran1 güEvet ☹️🤕😟
Soran1 güEzikledin derken yani böyle yaa garibime bak falan der gibi oldu ama doğruda napiyim
Soran1 güAma haklısın işte napalım
Soran1 güKarşılıklı evet
Soran1 gü😂 Şaka yapıyorsn
Soran1 güCömertsin
Soran1 güSende sanki herkese yetecek bir sevgi ilgi var gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
1 güSevdikte ne oldu?
032 Yorumla- 1 gü
Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii inşallah
Soran1 güSevdinde ne oldu
- 1 gü
Aldatıldım yarı yolda bırakıldım
Soran1 güÇok sevmişsindir
- 1 gü
Çok aşıktım pes etmemeyi öğrettim zor anında yanında oldum dogum gününü bi tek ben kutladım yaralarını sardım iyileştirdim aile oldum
Soran1 güEvet bu fazla işte sevgide bile ölçülü olucaz
- 1 gü
Kırgınım biraz güvenim yok kimseye yoksa çok severim inan
Soran1 güGüven inşa edilir 🤗
- 1 gü
Diyosunn bu devirde zor be 😅
Soran1 güZor olabilir ama imkansız değil 😉
- 1 gü
Olabilir dogru kişi bizi bulur mu sizce
Soran1 güValla benim gibi beklersen çok beklersin 😂
- 1 gü
Ben beklemiyorum ki 😄
Soran1 gü😂 O atılgansın
- 1 gü
Sevilmekmi istiyon sen masumca
Soran1 güEvet
- 1 gü
İnşallah sevilirsin be
Soran1 gü🫤🤗 İnşallah ya Allahtan korkan merhametli namazında niyazında biri olursa onun verdiği hersey sevgi olur zaten
- 1 gü
Ben namaz kılıyorum çok şükür
- 1 gü
Umudunu kaybetme hiç bir zaman
Soran1 güNeee namaz kılan erkek buldum 🤗
- 1 gü
Evet çok şükür ki 😊
Soran1 güSüpersin ya bin maşallah suphanallah Rabbım sayınızı artırsın 🤗🤗
- 1 gü
Allah razı olsun inşallah rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin
Soran1 güBiliyor musun bu duayı heep kendime ediyordum birinin bana etmesi beni cok mutlu etti 🤗
- 1 gü
Rabbim sana saglık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler versin inşallah 😊
Soran1 güYaa çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun senden Rabbım senide iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤗
- 1 gü
Allah sendende razı olsun inşallah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın kötü niyetli insanlardan uzak tutsun inşallah hayatın boyunca bütün güzellikler seninle olur inşallah
- 1 gü
Hayırlı geceler Allaha emanet ol kendine çok iyi bak 😊
Soran1 güTakip
- 1 gü
Tamam
- 1 gü
Takip ettimm😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 güMasumca hee
01 Yorumla
Soran1 güHee nolmuş 🖐️😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 saPaha biçilemiyor 😄
00 Yorumla
16 saValla bemde tadını bılmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
17 saBilmeki kaç para
00 Yorumla
19 sasiz beyefendi seviyo musunuz ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Beleş bacım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 güBedava tatlım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 güŞans para geçmez.
00 Yorumla
1 güSana bedava
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 güBedava var istersen
00 Yorumla Onu söyleyemiyoruz yalnız dvdjdvdh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 güGelim istersen :/
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
m 1 güKısmet bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)15 sazorr
00 YorumlaBen de
00 Yorumla
1 gü10 milyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 güKısmet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?