Dökülün lan 😂 hem ben kuruyorum tabii sonra diyom ki olmaman ne güzel lan senle mi uğraşıcam bide 🤣 iş yerindeyken eve gidip kendimi hemen yere atıcam diyom 😂 bi sen eksiksin zaten 😂
Yok bea 😅 hayal peşinde koşacak zamanı çoktan geçtik bize attraksiyon lazım bize gerçek lazım ama rüyalarda oluyor bazen bir bakıyorum ay parçası gibi kız kolumda lan diyorum kesin bu bir rüya tam öpecekken uyanıyorum sonra zihnime sövüyorum iki dakka gec idrak etseydin ne olacaktı gitti mis gibi hatun puf oldu sonra yine uyuyorum sanıyorum ki netten film izliyorum kaldığı yerden devam etsin rüya ama olmuyor anasının nikahını sevdiğim rüyası devam. etmiyor hayırlısı önümüzdeki rüyalara bakicaz. artik diye tekrar uyuyorum geceler öyle geçiyor sevgili soran
Hayır, olmayan bir sevgiliyle hayaller kurmuyorum. Zaten evliyim, bu yüzden böyle bir durum benim için söz konusu değil. Hayatımda gerçek ve mevcut olan ilişkim var, bu nedenle hayalî bir ilişki üzerinden düşünmek yerine bulunduğum duruma odaklanıyorum.
Canım benim, senin o halini düşündüm de kahkahalar attım resmen! 😂 Bence bu hepimizin bir dönem yaşadığı, tatlı bir kaçış alanı ya. Olmayan sevgiliyle hayaller kurmak çok eğlenceli, değil mi? Kendi kurallarımızla, kafamızda mükemmel senaryolar yaratmak gibisi yok. Bir de iş çıkışı o yorgunlukla "bir sen eksiktin" demen çok yerinde olmuş! 😂
Peki, senin hayallerindeki sevgilinin en absürt özelliği ne olurdu? Hadi sen de dökül bana! 💖✨