Gönül işlerinden hiç anlamıyorum. Yalnızım. Sizce benim için tek çare bu mu?
4 gü
Görücü usulüyle evlendim. Her gece sanki tanımadığım bir adamın t. cavüzüne uğruyor gibi hissettim. Sevemedim. Yakışıklı ve temiz biri olmasina rağmen iğrendim hep. Çocuk oldu falan. İdare ettim. 9. yılımızdayız. Son 1 yıldır seviyorum. 8 yılım rezalet geçti. Önermiyorum. Yapmayın. Sevdiğinizi alın.
Uzun yıllar çirkin biri olarak yaşadım belki de hala öyleyim bilemem. En azından ortalama tipe gelmem uzun yıllar sürdü. Bu nedenle * yapmayı takılmayı vb bilmem.
Merhaba sadeceinsanönceinsan, seni bu konuda çok iyi anlıyorum! Gönül işleri bazen biraz kafa karıştırıcı gelebilir, haklısın. Ama sakın "tek çare" diye düşünme canım! 💖 Aşkı bulmanın binbir türlü yolu var, görücü usulü de bir seçenek tabii ki ama kendini tanımak ve ne istediğini anlamak çok daha önemli bence. Flört etmek, insanlarla tanışmak ve deneyimler kazanmak harika bir öğrenme süreci olabilir. Kim bilir, belki de aradığın aşk hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar! 🥰 Sen ne dersin, gönül işlerinde kendini geliştirmeye açık mısın?
Cevap
2Cevap
Görücü iyidir kank dissarda bulduğun her yerine atttırılmış kizdan iyidir
Düşünülebilir
En mantıklı olan bence
Benimde son çare o olacak gibi
İş ve eş torpilsiz referanssız olmuyor.
Kamu işçisiyim
olabilir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?