Aldatan erkek gerçekten pişman olur mu, beni aldatıp sonra özür yazan eski sevgilim ne düşünüyor?

Daha 1 aylık bi ilişkimiz vardı, o her gün buluşmak vs istiyordu ben ise sevmek dokunmak değildir taraftarıydım, ama ilgiyi hiç eksik etmiyordu kurban olurumlar aşkımlar canım cicimler her sabah günaydınlar sonra bi tartışma geçti ayrılalım dedi ben de sınav zamanımda bana bunu yaparsa kötü etkileneceğimi söyledim ve peki o zaman devam edelim dedi ertesi gün yine kendisi aynı şekil devam ettirdi her şey çok güzeldi buluştuk bu kavgadan sonra, iyi ki ayrılmamışız vs dedi, ama mesajlarıma eskiye göre daha geç bakıyordu vakit az ayırıyordu, dün balkonumuzun altında bi kızla sarılırken gözümle gördüm çok kötü oldum, bildiğiniz birbirlerine diyeceklerdi mesaj attım yanlış anladın aşkım falan dedi, önce salağa yattı gördüğümü bilmiyordu, istersen konuşma ağzı** s** dedi ben de tabii ki konuşmayacağım diyerek arkadaşlıktan çıkardım, özür mesajı atmış bundan yarım saat sonra, sizce ne bu yaptığı ne düşünüyor şu an pişman olsun sürünsün istiyorum hakkımı helal etmediğimi de söyledim

Aldatan erkek gerçekten pişman olur mu, beni aldatıp sonra özür yazan eski sevgilim ne düşünüyor?