2 kızı da çok seviyorum, ikisine de değer veriyorum, ikisini de mutlu edeceğim, neden olmasın, neden 1 kişi olmak zorunda, diğer kişi mutsuz mu olsun
6 gü
2 kızı da çok seviyorum, ikisine de değer veriyorum, ikisini de mutlu edeceğim, neden olmasın, neden 1 kişi olmak zorunda, diğer kişi mutsuz mu olsun
Cevap
4Cevap
O iki kızın da iki şer erkek sevgilisi olmasını kabul edersen sorun çözülür bak
Ataerkil'e aykırı zaten o
Aynen aynen bu kafa ile iyi yasiyorsunuz
Erkeğin doğası ile kadının doğası aynı değil
İşte yetistirlme ve buyutulme olayı şükür böyle aileler de buyutulmedik Allah'a şükür olsun
Ataerkil düzen binlerce yıldır var siz rüyada yaşıyorsunuz
Knk ben bir sorun görmedim. Birinci yüzünle ilk yengeye ikinci yüzünle diğer yengeye bak işte
İzlediğim bir seri de vardı bu tarz ilişki gayette mutlulardı
Knk reel hayat ile master hayatını karıştırma oraya dikkat
ederim sağol
2 kişiye değer veriyorsan değer yargılarında bir sorun vardır
Neden yanlış olsun onu anlamıyorum, belki 3'ümüz birlikte mutlu olacağız ikisi iyi arkadaşlar olacaklar
Onların da ikinci bir sevgilisi olsun mutlu mesut yaşarsınız
Post modernizim kafanızı bulandırmış erkekler çok eşli olması gayet doğal
Boş yapma senin istek ve arzuların varsa kadınların da var eşek herif
Sana serbest kadınlara yasak yok öyle bir dünya
cevabı doğa anada gizli, alfa erkeğin çok eşi olur
Ne diyorsun alfa erkekmiş çok wattpad okuma
Sen istediğin kadar feminizm yolunda diretebilirsin, güçlü erkeklerin birden fazla eşi olur bu doğanın kanunu
Tm köpek arkadaş kendine eş bulma serüveninde başarılar
bulma serüveni çoktan bitti birinci sevgiliden onay almak kaldı sadece ikinci onayladı zaten
Tm
Ne kadar da düşüncelisin romantik şey seni
öyleyim
Şanslılar o halde devam et
2. kız biliyor durumu yine de kabul etti ilk sevgilime açıklamam gerekiyor sadece o da kabul ederse tamamdır
Ohh miss valla kabul ediyorlarsa kime ne ki zaten
Hacı çok fazla prnhub. comda takılma.
3'lü güzel olur
Sende işini biliyorsun kral ama imkan olmadan olmuyor 😅
İki kalbin var galiba.
Olabilir
Birini bul once
var zaten ikisi de sadece birisi durumu bilmiyor
Sevmiyorsun ikisinide senin amaç farklı aslında çünkü sevsen ikincisi olmaz ama fantezi için diyorsan o ayri
hayır seviyorum ikisini de hatta ikisinin iyi arkadaş olacağını düşünüyorum, böyle şeyler bizim doğamızda var zaten garip değil bunlar
İkisi de sevgilin ama haberleri yok yani
2. sevgilim biliyor o şekilde onu kabul ettim zaten şimdi asıl sevgilime açıklayacam ona hazırlanıyoruz
😅😅😅 garip vallahi şanslısın oyleyse
Bak kardeşim medeni kanuna saygı duyarım fakat binlerce yıllık biyolojik geçmişimizi öyle bir çırpıda silemeyiz, alfa erkek denen bir şey var doğada ya alfasın ya betasın ya da sigma (bu ayrı mevzu buna girmeyelim). Alfa erkek dişilerini cezbeden erkektir. Birden fazla eşi olması normaldir. Beta erkek ise dişinin kölesi olan erkektir. Dişi mecbur olduğu için onu kullanır.
bir şey demedim kızlarda okeyse sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 💖 Kalbinin bu kadar sevgiyle dolması çok güzel canım! 😍 Ama ilişkilerde çoğu zaman tek eşlilik beklenir ve karşıdaki kişinin de bunu bilmeye hakkı var. Şeffaflık ve dürüstlük, ilişkilerin olmazsa olmazı biliyorsun. Herkesin birbirine karşı açık olması, böyle durumlarda daha sağlıklı adımlar atmayı sağlar. Sence de öyle değil mi? 😌✨