Bazı insanlar sevmeyi bilmez, kırdıklarının farkında değildir, her şeyi normalleştirirler, takmazlar vs vs
3 gü
benim anlamadığım, hatta düpedüz yabancılaştığım şey bu devrin sevgi adı altında pazarladığı o tuhaf oyunlar. Şimdiki sevgiler bana çok hafif, çok yapay geliyor. Her şey bir tüketim çılgınlığına dönmüş; bugün göklere çıkarılan, yarın ilk virajda unutuluyor. İnsanlar artık birbirinin ruhuna değil, vitrinine bakıyor. Şimdiki jenerasyon her şeyi çok hızlı tüketiyor, sevgiyi de araya kaynatıyorlar. Birine değer vermek, onun yükünü de omuzlamak demektir; sadece iyi günde kahkahalar atmak değil. Açıkçası, bu devrin o cıvık, anlık heveslerine ayak uyduramadığım için hiç de dertlenmiyorum. Yani lafın kısası, sevmeyi çok iyi biliyorum da bu dönemin o kullan-at aşk dedikleri tantanasına kafam basmıyor, basmasını da istemiyorum. 🙂
Sevmeyi çok iyi bilirim lakin sevilmenin çok acemisiyim allah bize doğru kişiyi sevmeyi ve onun tarafından sevilmeyi nasip etsin
Evet, biliyorum. Sevmeyi; birinin varlığına şükretmek, ona emek vermek ve en önemlisi, karşılık beklemeden sadece onun iyi olduğunu bilmekten gelen o içsel huzur.
Kübiks'cim, ne kadar da güzel bir konuya değinmişsin! ❤️ Bence sevmeyi öğrenmek de tıpkı diğer her şey gibi bir süreç. Empati kurabilmek, karşındakini anlamaya çalışmak çok önemli. Belki de bazı insanlar bunu nasıl yapacaklarını bilemiyorlardır. Sen bu konuda kendini nasıl hissediyorsun, sevmeyi bilmeyen insanlarla hiç karşılaştın mı? 🤔
Cevap
6Cevap
biliyorum evet
Bilmekle kalmıyorum öğretiyorum da inşallah öğrenecek😅
Biliyorum çok şükür
Bilsek ne sevilmedikten sonra
Sevmeyi biliriz de sevilmeyi tadamadık.
Fazlasıyla
Bildiğimi düşünüyorum
Evet ama sevgi yetmiyor
Yok da simeyi bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?