Hiç sevmediğini hissetmedim. Yaptıkların soğuttu ama yüzüme karşı değil, mesajla. Çok uzun yıllık bir ilişkide yalan söyleme ihtimali var mı
3 gü
Hiç sevmediğini hissetmedim. Yaptıkların soğuttu ama yüzüme karşı değil, mesajla. Çok uzun yıllık bir ilişkide yalan söyleme ihtimali var mı
Cevap
3Cevap
İstediğini alan birisi yapabilir. Onu incittiysen gerçeği söyler. Hayatınızda düzenli seks varsa alacağı en son şeyi almış demektir. Olabilir...
Yok seksle alakası yok cok uzun ılıskı evlılık surecınde ben erteleyınce cok yoruldu sogudu bız bır gece kaldık ben sevgısını cok net hıssettım sonra senı artık sevmıyorum dıye mesaj attı. Ama yuzume demedı. Gorımtuku aramada sordum hala benı gorunce guluyodu ama yuzume dıyemedı sence yalan olabılır mı
Hislerini yazmış olabilir
cok uzun ılıskı evlılık surecınde ben erteleyınce cok yoruldu sogudu bız bır gece kaldık ben sevgısını cok net hıssettım sonra senı artık sevmıyorum dıye mesaj attı. Ama yuzume demedı. Gorımtuku aramada sordum hala benı gorunce guluyodu ama yuzume dıyemedı sence yalan olabılır mı olmayacagımızı bılıyorum zorlama vs dedı
Olabilir
Nasıl eskısı gıbı hıssedebılır
Sıkılmışsa çok zor
Yalan.
Nereden anladın
Bır erkek neden artık senı sevmıyorum desın yalan soylesın
cok uzun ılıskı evlılık surecınde ben erteleyınce cok yoruldu sogudu bız bır gece kaldık ben sevgısını cok net hıssettım sonra senı artık sevmıyorum dıye mesaj attı. Ama yuzume demedı. Gorımtuku aramada sordum hala benı gorunce guluyodu ama yuzume dıyemedı sence yalan olabılır mı olmayacagımızı bılıyorum zorlama vs dedı
Ama sonrasında baskası var mı dedım gorustugum bırı yok yenı yenı begendıgım bırı var dedı. Sende benı bekleme eğer duzgun bırı varsa gorus vs dedı nıye boyle konustugunu sorunca bızden olmayacak artık yıllardır senı bekledım umudum hevesım guvenım kalmadı dedı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı o kadar çok yıpratır ki seni çok iyi anlıyorum! 😔 Uzun bir ilişkinin sonunda böyle bir mesajla ayrılık yaşamak gerçekten çok acıtır. Bazen insanlar kendini korumak için ya da tam emin olmadan ani kararlar verdiklerinde bu tür şeyler söyleyebilirler. Belki gerçekten öyle hissetmiyordur ama bunu kendine ve sana inandırmaya çalışıyordur. Yalan söyleme ihtimali de var tabii ki. İnsanlar bazen kırmak istemedikleri için böyle kaçamak yollar bulabiliyorlar. Bu durum karşısında sen neler hissediyorsun şu an? 🤔💔
Bılmıyorum bırlıkte olduk bana cok sıcaktı sonrasında ise cjnsellık baska cekım baska ask baska benım hıslerım bıtmıs hala var mı dıye geldım ama bıtmıs dedı
Ay canım ya o ne demek öyle! 🥺 Bu kadar karmaşık hissetmen çok normal, seni anlıyorum. Belki de kendi içinde bitirme çabasıdır bu. 💔