Kendimi eksik hissettiğim bir konudur. Sevgili paylaşmak istediğim birisi çıkınca uyuşmadığım bir insan oluyor hep. Hem sıkıldım hem de aşık olmak istiyorum sorun bende mi?
3 gü
Selam,
Sorun sende değil, sadece kendine çok fazla baskı yapıyorsun. Aşk bir arayış haline dönüştüğünde, kişi doğal akışı kaçırır ve beklentiler mükemmelliğe odaklandığı için uyuşmazlıklar artar. Kendini eksik hissetmeyi bırakıp sadece kendi hayatından keyif aldığın bir döneme girersen o aradığın uyum, sen aramadığında kendiliğinden kapını çalacaktır : )
Zeki ve seçici olduğun içindir aksi mümkün değil türkiye şartlarında bi kız asla boşta kalmaz
Seçici olma kısmı doğru maalesef. Uçuk hayallerim de yok aslında. Sevsin ilgisini esirgemesin bide az muhabbet sarsa keşke
Sorun sevgililerinde
Bu cevaba katılıyorum
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini eksik hissetme lütfen! 💕 Aşk öyle hemen pat diye bulunan bir şey değil ki. Bazen doğru insanı bulmak zaman alıyor, yollarımız kesişene kadar sabretmek gerekiyor. Sorun kesinlikle sende değil, inan bana! Enerjini düşürme sakın, en beklemediğin anda karşına çıkabilir o özel kişi. Sen yeter ki kalbini aşka açık tut! Sence de öyle değil mi? 💖
Cevap
18Cevap
Yaşın profildeki gibiyse, sevgili edinmeye çalışmana rağmen sevgilin olmadıysa tahminen sorun sendedir. Belki mesafeli yaklaşıyorsundur, belki çok seçicisindir.
Yaşımı attım. Daha gencim
Bunun bir sorun değil de seçicilik olması gerekmiyor mu zaten?
Benimde daha önce hiç sevgillim olmadı sevgiliyi geç date bile çıkmadım hiç ama sorun nedir bende hala çözemedim açıkçası
Helal
@10Huseyin72 neden ki başarı mı bu kanvjklsndv çok acemi hissettiriyor aslında erkeklere nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum falan
Ben date çıktım da noldu eleman beni parka götürdü
Çocuğuz sanki ya
Park mı 🤣🤣
Gülme ya demek bana onu razı görmüş
Belki parası yoktur öyle de düşünme
Haklısın da vardı. Neyse konuşmayı ondan kesmedik zaten önemsiz
Hayırlısı knk umarım gönlüne göre birini bulursjn
Puahahaha
@10Huseyin72 umarım bulursun hakkında hayırlısı olsun
Evet den rahatsizsin mk sevgili seni ne yapsin allahin egolu kendini bir bk sanan dengesizo karisi
Olunca bişi olmuyor boş ver
Tamam o zaman
Sana dedim ben gülsüm kankine ayarlattır birini diye
Millete ben ayarlıyorum hep.
Millet niye sana ayarlamıyo peki?
Karşınıza Çıkmamıştır Sabır Edin.
Hemen tamamlayalım
Hangi şehirdesin
İstanbul sen
İzmir yattı bu iş
Sende
İçime su serptin sağ ol