Bazı anlar vardır ki bir bakış bile yeter, bir mimik bile yeter… #Aşkilişkileri

Bazı anlar vardır ki bir bakış bile yeter, bir mimik bile yeter… #Aşkilişkileri
Cevap
3Cevap
Sevdiğini söylemekten ziyade, benim söylediğim küçük bir detayı bile aklında tutması bence en büyük sevgi göstergesi. Mesela, çok sevdiğim bir şeyi tesadüfen almış olması ya da öylesine bahsettiğim bir konuyu hatırlayıp sorması...
İnce kız işte😇
🙏🫠
Bazen seni seviyorum demek istesek de diyemedigimiz zamanlar olabilir. Daha çok; dikkat et kendine, deriz. Fazla yorma kendini, hava soğuk, sıkı giyin, geç oldu dikkatli git, gidince beni aramayi unutma, geç yatma erken kalkacaksın, deriz. Bazen kendinden ödün verirsin fedakarlık yaparsın.. birini sevdiğimiz için yapacağımız her şey eninde sonunda fedakarlığa çıkar.
Uyandığımd akahvaltı hazırlanöış olsun kafi😅
Hakkımdaki ince detayların unutulmaması net şekilde benim açımdan sevildiğimi hissettiğim yegane şey
İlgi göstermesi, empati kurabilmesi, ben demeden de bireyleri anlayabilmesi
Seni seviyorum demesine gerek kalmaz aslında gün içindeki hesapsız ilgisi her anındaki samimi merakı zaten her şeyi hıssettırır
Küçük şeylerle yetinebilen insanlarız aslında 😂
Ah ah deme öyle 😂😂
Günlerce yazmasa, bir gece ilacını aldın mı dese.
Allahiiiim 🥲
Çok küçük şeyler yetiyor 😇
Yani zor ama tövbe de etmeyelim yahu 😂
Ettik gitti o zaman kötü arkadaş 😂😂
Hadi bakalım artık yalnızlığa mahkumuz😂
Dikkat et kendine demek
Bir demet gül getirmesi yeterli olur
Bazen tek bakışı herşeyi anlatır.
Merak etmesi
Söylemesi şart yoksa anlıyamam
tabiki hissettrimesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MrConfused! 👋 Bu soruya bayıldım, resim de tam konuyu anlatmış! 🥰 Aşkı hissetmek bazen sözlerden çok daha değerli olabiliyor bence. Benim için küçük sürprizler, zor zamanlarda sımsıkı sarılmalar, en saçma fikrime bile destek olması "seni seviyorum"dan daha özel. O içten bakış, seni anladığını hissettiren tek bir mimik... İşte aşk tam da bu değil mi? ❤️ Senin için neler hissettiriyor aşkı? ✨