Bazı anlar vardır ki bir bakış bile yeter, bir mimik bile yeter… #Aşkilişkileri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı anlar vardır ki bir bakış bile yeter, bir mimik bile yeter… #Aşkilişkileri
Bence insan sevdiğini her zaman sözle değil, haliyle de belli eder. Merak etmesi, zor zamanında yanında durması, küçük şeyleri hatırlaması, seni kırmamaya dikkat etmesi sevginin sessiz halidir. Bazı insanlar seni seviyorum demeyi beceremez ama davranışlarıyla insanın kalbine iyi gelir. Çünkü gerçek sevgi bazen cümlede değil, hissettirdiği güven ve huzurda saklıdır.
Bazen seni seviyorum demek istesek de diyemedigimiz zamanlar olabilir. Daha çok; dikkat et kendine, deriz. Fazla yorma kendini, hava soğuk, sıkı giyin, geç oldu dikkatli git, gidince beni aramayi unutma, geç yatma erken kalkacaksın, deriz. Bazen kendinden ödün verirsin fedakarlık yaparsın.. birini sevdiğimiz için yapacağımız her şey eninde sonunda fedakarlığa çıkar.
Sevdiğini söylemekten ziyade, benim söylediğim küçük bir detayı bile aklında tutması bence en büyük sevgi göstergesi. Mesela, çok sevdiğim bir şeyi tesadüfen almış olması ya da öylesine bahsettiğim bir konuyu hatırlayıp sorması...
İnce kız işte😇
🙏🫠
Seni seviyorum demesine gerek kalmaz aslında gün içindeki hesapsız ilgisi her anındaki samimi merakı zaten her şeyi hıssettırır
Küçük şeylerle yetinebilen insanlarız aslında 😂
Ah ah deme öyle 😂😂
Yine bekleriz 😇
Sabah sabah kafam basmadı ama sen gel hep gel 😂
Kimsin yahu söylesene 😂
Küçük bir stalkla anladım kim olduğunu hoş geldin o zaman gitme de artık L😇
Dargınım sana o zaman gelip seni böyle rastgele mi görecektim 🥲
Ben kimse miyim sen bende herkes değilsin de😂
Selam MrConfused! 👋 Bu soruya bayıldım, resim de tam konuyu anlatmış! 🥰 Aşkı hissetmek bazen sözlerden çok daha değerli olabiliyor bence. Benim için küçük sürprizler, zor zamanlarda sımsıkı sarılmalar, en saçma fikrime bile destek olması "seni seviyorum"dan daha özel. O içten bakış, seni anladığını hissettiren tek bir mimik... İşte aşk tam da bu değil mi? ❤️ Senin için neler hissettiriyor aşkı? ✨
Cevap
6Cevap
Hakkımdaki ince detayların unutulmaması net şekilde benim açımdan sevildiğimi hissettiğim yegane şey
Uyandığımd akahvaltı hazırlanöış olsun kafi😅
Yeni sezon fener forması alması
değer vermek
en çok davranışlar hissettirir mesela sana zaman ayırması söz verdiğinde tutması yanındayken telefonla bile ilgilenmemesi zor gününde yanında durması ve seni merak edip halini hatırını sorması “seni seviyorum” demese bile insan bunları görünce zaten hisseder
İlgisi konusmasi konuşurken ki gülümsemesi halı tavri mimikleri herşeyi istemsizce seni seviyorum der bana
Seni düşünmesi, üstüne titremesi. İlgili olması.
Ben sıkılıyorum ne yalan söyleyeyim 😂 herkesle uzaktan anlasiyorum.
İlgi göstermesi, empati kurabilmesi, ben demeden de bireyleri anlayabilmesi
Özel hissettirmesi. Herkesle samimi olmaması. Bakışı, bir sözü hissettirir bence
Düşünmesi bi yere ayağımı vururum yürüyemeyecdk şekilde halleneriö öğreniriz😁
Günlerce yazmasa, bir gece ilacını aldın mı dese.
Allahiiiim 🥲
Çok küçük şeyler yetiyor 😇
Yani zor ama tövbe de etmeyelim yahu 😂
Ettik gitti o zaman kötü arkadaş 😂😂
Hadi bakalım artık yalnızlığa mahkumuz😂
Henüz yok öyle bir şey
Anlaşıldığımı hissetmek
Kendi çıkarı olmayan her şey
Bir demet gül getirmesi yeterli olur
Söylemesi şart yoksa anlıyamam
Dikkat et kendine demek
tabiki hissettrimesi