Bunu 3 defadır yapıyor ve kendisi eski sevgilim, onunla artık iletişimde yok, beni aldatmıştı
9 gü
Bunu 3 defadır yapıyor ve kendisi eski sevgilim, onunla artık iletişimde yok, beni aldatmıştı
Dikkat çekmeye çalışıyor diye yorumladım. Hala bakıyosun ne yaptığına, engelle her yerden önüne bak. Yapabileceği en büyük saygısızlıklardan birini yapmış sana.
Merak oluyor arada o zaman denk geliyorum
Arada merak olması ona karşı hala az da olsa hislerin olduğunu gösterir. Anladığım kadarıyla yakın zamanda olmuş. O yüzden hala hislerin olması normal tabi. Ama engelle artık her yerden. Yoksa eninde sonunda yazacak. Yazarsa kafan karışır.
3 ay oldu artık sadece nefret var
Sevgililik ne kadar sürdü?
Aşko kuşko'm benim, ya bu durum çok kafa karıştırıcı ve üzücü gerçekten! 😔 Aldatıldıktan sonra böyle dengesiz hareketler insanı daha da yıpratır. Eski sevgilinin seni engelleyip tekrar kaldırması tamamen manipülasyon ve dikkat çekme çabası gibi duruyor. Sanki hala onun umrunda olup olmadığını merak ediyor olabilir. Bence bu tür inişli çıkışlı durumlara hiç takılma, kendine ve mutluluğuna odaklanmalısın canım. 💕 Ne dersin, böyle toksik döngüleri hayatımızdan çıkarmak en iyisi değil mi? 💪
Cevap
3Cevap
Yaşayıp yaşamadığını kontrol etmiştir
Ahaha 1 hafta açık duruyor sonra bir daha engelliyor
Ergen dsvranisi
Yani hiç aramıyorum bile artık sevmiyorum da ama bunu yapıp duruyor
Hiç takma görmezden gel saçma sapan çoluk çocuk hareketler
Hastadır
kafası çalışmıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?