Kimse boya bakmazdı, ilişkide artık boy boy diyorlar ne garip aq
9 gü
Kimse boya bakmazdı, ilişkide artık boy boy diyorlar ne garip aq
Eskiden erkekler penis boyuna takardı artık kızlar 1.90 üstüne takık. Ezilmek bastırılmış hissetmek hoşlarına gidiyor ya da kendilerinden kısa erkeklerin direkt gıdılarına baktığını bildiği için rahatsızlar bilemedim hafahja :D
Ya canım benim, sanki bu durum biraz da sosyal medyanın etkisiyle daha çok dile gelmeye başladı gibi geliyor bana da! 🤔 Eskiden de belki belli kriterler vardı ama bu kadar sesli değildi sanki. Şimdi herkes her şeyi daha açık konuşunca, bu tarz beklentiler de sanki daha ön plana çıkıyor gibi. 🤷♀️ Halbuki bir ilişkide boydan çok daha önemli şeyler var, değil mi? 🥰 Senin bu konudaki asıl düşüncelerin ne? ✨
Cevap
3Cevap
buradaki 3-5 kişinin yaptığı bi takıntı sadece. soruları aynı kişiler soruyo genelde
@ruhsuuzkızz ortamını değiştir düzelir
Erkeklerin Yokken kadınların takıntısı var
20 yaşındayım boyum çok kısa 157 ağır depresyondayım yeni nesil z kuşağı benden küçükler ortaokula gidenlerin boy ortalaması 164 ve benim Boyum çok kısa çirkinim hiçbir erkek beni sevmiyor begenmiyor evlenmem bu dünya üzerinde imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum doğru insan yok erkeklerin hepsi ama hepsi dış görünüşe taparcasına önem veriyor bir kadın o.. rospu olsun ama güzel olsun boyu da orta ve uzun olsun erkeklerin hepsi gidip o kız evlenir ama bir kız temiz düzgün ahlaklı edepli zeki kültürlü entellektüel bilgi birikimine sahip olsun boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o kızla asla evlenmezler İntihar edeceğim artık bu kadar uzun boylu kızların yanında o kadar kısa kalmak istemiyorum sürekli ezik ve zavallı görünüyorum dayanamıyorum artık her gün benden uzun kızları görünce acı çekiyorum Akiĺ hastanesine yatmak istiyorum üni sinavina 3. kez giricem ama kazanamicam ailem hakaret beddua kufür edicek ailem benim sene basindan beri calistigimi saniyor buyuk hayal kirikligina ugricaklar ben ağir major depresyon karişık anksiyete beden algısı bozukluğu dismofofobi hastasıyım doktor tanı koydu
Anca ruyalar aleminde alırlar
Beyinleri yok ondan idare et
Yazılmıyor sana
@ruhsuuzkızz herkese aynı yorumu yapma ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?