Fiziksel değil huy, davranış olarak soruyorum. Mesela şöyle davransa düşerim dediğiniz şeyler.
5 gü
Düşünülmek beni çok etkiler ister küçücük bir detayı hatırlayıp onunla ilgili bir şey yapsın ister benimle ilgili çok büyük bir şey yapsın fark etmez düşünüp değer verdiğini göstermesi beni çok etkiler
Beni etkileyen şey genelde bir kadının güçlü görünmeye çalıştığı halleri değil, rahat olduğu halleri oluyor... Çünkü birçok insan güzel görünmeye, kusursuz görünmeye, etkileyici görünmeye çalışıyor. Ama kendisi gibi davranabilen kadın sayısı düşündüğümüz kadar fazla değil... Merak duygusunu kaybetmemiş, ne istediğini bilen ama her şeyi kontrol etmeye çalışmayan, gerektiğinde ciddi gerektiğinde çocuklaşabilen kadınlar dikkatimi çeker. Bir de hoşuna giden şeylerden utanmayan kadınlar. Çünkü birçok kişi başkalarının onaylayacağı hayatı yaşamaya çalışıyor, kendi istediği hayatı değil... Sanırım çekicilik de biraz burada başlıyor. Bir kadının nasıl göründüğünden çok, yanında nasıl hissettirdiği daha kalıcı oluyor. Çünkü güzellik ilk dikkat çeken şey olabilir ama merak uyandıran, iz bırakan ve akılda kalan şey çoğu zaman karakter, enerji ve tavır oluyor...
Erkeklerin böyle çocuklarla ilgilendiğini görüyorum böyle çoşkuyla sevdiğini mesela bu beni baya etkiliyor. İçindeki merhametin dışa yansıması gibi. Bir de böyle genel kültürü gelişmiş birçok alanda kapsamlı bilgiler edinip onu çevresindeki insanlara aktaran kişiler etkiliyor.
Burdan değill
Sen fiziksel harici diye yazınca buradakiler de mecbur sallayacak yer aramışlar. Sana dürüstçe cevap vereyim. Erkek görsellikten etkilenir yani gördüğünden etkilenir. Diyebilirsin ki haklı olarak e kadınlar da dış görünüşten etkilenebiliyor diye. Doğru ama erkekler kadar değil. İyi niyetli bir erkek adına tarif ediyorum, erkeği öncelikle dış görünüş çeker ondan sonra kendisine karşı nasıl davranıldığı önemlidir. Erkek kadınların olduğu kadar beklenti içinde olmaz, onaylanmak, kabul görmek ister. Buradaki kabul görmeyi davranışlar anlamında düşünün sevgili olmaya kabul gibi bir şey değil. Ses tonu, ten kokusu gibi şeyler de önemlidir.
Tatlım benim, bu konuda çok haklısın! 😍 Fiziksel özellikler bir yere kadar, asıl etkiyi huy ve davranışlar yapıyor bence. Bir insanı gerçekten etkileyen şey, onun içtenliği ve samimiyeti. Özellikle empati yeteneği gelişmiş, neşeli ve hayata pozitif bakan insanlara bayılıyorum! ❤️ Bir de tutkulu, dinlemeyi bilen, espri anlayışı olan insanlar favorimdir. Sen ne dersin, seni neler etkiler? 😉
Cevap
28Cevap
olgun yaşça büyük olması.
Kalem etek giyen küçük kalçali kadının utangaç masum tatlış olanına düşebilir miyim peki? Ayrıca kız çocuklarını çok seviyorum annesine benzeyen iki tane kızım olsun 3 tane prensesim var diye çok sevinirdim
Cevap verdim
Cevap yok mu
İşiniz güçünüz erkek ya sorsan erkek olmayan ayaklarım üzerinde durarım ben conoooö a kitap okuyun
Bunlar benim cümlelerim değil gidin kullananlardan çıkarın hırsınızı
Huuu kötü olmasın ya yeter, ben ne dersem onu yapsın
Esmer olması bana yetiyor
Fiziksel harici demiştim
durduk yere olay çıkartıp ortamı geriyosa bide arkadaşı çoksa direkt ilgimi çeker
Hahaha ilginç
Güler yüzlü korumacı sert
Gözleri hareketleri bakışları
Dürüstlük Ve Sadakat.
Samimi ve içten olması etkiler...
Bana sürekli gülümsemesi ve egosuz olması.
İyi giyim ve gülümseme
Ilımlı, pozitif, hamarat.
Merhametli anlayışlı vefakar ve terbiyeli. Gerisi 2. Planda
Dominant olması benim için önemlidir.
Bakışlarını kullanabilen her kadın mükemmeldir.
Ağırbaşlı ve zekş olması
Ses koku gülümseme
Anaç tavırları
Ağır başlı kendinden emin özgüvenli
Nezakete zaafım var
Samimiyet
Neşeli güleryüzlü olması
genelde ilk fizik gözler gögüsler
Feminen olarak adlandırılan her davranış
Kızlar genelde yalan
Bekarken paramdı
Tavır