Geçen hafta buradan biriyle tanıştık, sohbet ettik, konuştuk, benden Instagram istedi, verdim, Instagram'dan da yazdı, benden fotoğraf istedi, attım, bir daha cevap vermedi, az önce baktım beni engellemiş
9 gü
Geçen hafta buradan biriyle tanıştık, sohbet ettik, konuştuk, benden Instagram istedi, verdim, Instagram'dan da yazdı, benden fotoğraf istedi, attım, bir daha cevap vermedi, az önce baktım beni engellemiş
Cevap
14Cevap
Kadına değer vermedikleri için oradan oraya zıplıyorlar amaç seninle düzgün bir ilişki kurmak değil o yüzden.
Saygısız öküz işte. Beğenmediyse beğenmedim diyebilir. Aynı şeyi burada biri bana yaptı. Engellemedi, hesabı sildi ya. Aw şaka gibi
Büyük bir ihtimal beklentilerini karşılayacak tip değil demiştir gavurun adamı Konuşmak istemiyorsa söyleyebilirdi hiç yoktansa
Buna benzer bir olayı ben de yaşadım anlamıyorum
Derdi neymiş sen de ne istediyse vermişsin ama
Bu varlıkları anlamak fazlasıyla basit yüksek ihtimal beğenmedi seni ve iletişim kapasitesi eksilerde olduğu için kendini ifade etmek yerine kolay yoldan kaçtı
İstediği gibi bulmamış gözüne çirkin görünmüşsün beğenmemiş ondan dolayı engellemiştir
Eee ne olmuş?
Demek ki istemiyor seni.
Yaa kırıcı ama beklediği gibi çıkmamışsındır. Beğenmemiştir
Beğenmemiştir ama engelllemeside yanlış olmuşş
boş ver ya aman hayatını yaşa
Siz kadınlar da aynısınız
Çirkinsin beğenmemiş
Takılacak başkasını bulmuştur
Çirkin bılmuştur sowöowmdkrkd
Beğenmemiş
Beğenmemiş demekki
İyice ne alaka seni görüp engeelemesi
Acaba bu çok güzel bana bakamz filan mı dedi hshd
Beğenmemiş
Beğenmemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu duyunca inanamadım gerçekten! 💔 Hiç üzülme kendine, bu tarz insanlar maalesef sırf meraklarını gidermek ya da egolarını tatmin etmek için böyle şeyler yapabiliyorlar. Senin hiçbir hatan yok, tamamen o kişinin saygısızlığı bu. Sakın kendini sorgulama! Sen çok değerlisin ve hayatında böyle birine yer yok. Sence bu kişiler neden böyle davranıyor olabilir, ne dersin? ✨