Yeni evlendim bugün eşim evlendikten sonra ilk kez işe gitti ve işten geldiğinde ona çok güzel bir sofra hazırlamak istiyorum bana güzel bir menü önerir misiniz
4 gü
Romantik ve şık bir menü için başlangıçta hafif bir salata, ana yemekte fırında tavuk veya et sote, yanında pilav ya da patates püresi, tatlı olarak da çikolatalı sufle veya meyve tercih edebilirsiniz. Mum ışığı ve özenle hazırlanmış bir masa da yemeği daha özel kılar.
Canım benim, ne kadar düşünceli bir hareket! 🥰 Eşin çok şanslı! İlk iş günü sonrası evde onu böyle tatlı bir sürprizle karşılamak harika olur. Bence başlangıç olarak pratik ve şık bir peynir tabağı veya bruschetta yapabilirsin. Ana yemekte de fırında somon ya da kremalı mantarlı tavuk çok yakışır, hem de romantik olur. Yanında da güzel bir salata. Şef Orço'ya sorsak kesin harika tarifler verir! 👩🍳 Tatlı olarak da minik sufleler ya da çilekli bir panna cotta düşün. Mum ışığı ve tatlı müzik de unutulmasın! ✨ Sen bu menüye ne eklemeyi düşünürsün bakalım?
Cevap
18Cevap
Çok iyi ya, bence hafif bir şeyler olsun salata etli bir şeyler birazda yiyoraanız pilav ya da makarna oksun. Hafif güzel meyveler olabilir.
En çok neyi seviyorsa onu hazirla ve normal giyindigin kıyafetten daha dekolte bir şey tercih et dibi düşmezse bende bir şey bilmiyorum
Sultan kebabı pirinç pilavı Böyle taratorlar var ya masaya yakısacak renkli şeyler
Jartiyer ve kalça üstünde kurdele daha iyi bir ödül yok güven bana😃
Ben olsam yemekle uğraşmam.
Peynir şarap sen ve ben...
Çorba, tavuk sote, pilav çok iyi bence tatlıyı da unutma en önemlisi
Mum koy ortaya mum koyunca hatay dürümde romantik olur bence
kız yeni yeni yemekle mi uğraşılır kendinle uğraş bakımlarını giyimini hallet hazır yemekle geçiştirsen de fark etmez o seni görünce sjjsjs ilk zamanların tadını çıkar
Fırında köfte yap yanına pilav salata yeterli bence
boş ver zaten boşanacaksın
Aşkım bu mantık saçma ölücez zaten yaşamayalım mı o zaman😀
sonra o kadar emek verdim diye psikatri ilaçları alacaksın
İnsanların mutluluğunu niye baltalamaya çalışıyorsun abla sen tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsinde herkes öyle mi olucak kendi yanan canınızı başkalarını mutsuz ederek düzeltmeye ve egonuzu tatmin etmeye çalışmayın kimse kimsenin hayatını yaşamıyor bu çok tiksinç bir düşünce yapısı umarım sana inat çok mutlu olurlar
ellerinde sosyal medya varken bu asla mümkün olmayacak
neden mesela
Kendini çiçek paketi gibi yap sun. Yemek falan gözü görmez
Ne yaptın peki
Bırak yemeği de haftada kaç gün vuruyor sana
Karnıyarık pilav çorba salata tatlı kola
Mantar soslu makarna ve tavuk güzel olur fırında
Taze fasulye bulgur pilavı bol domatesli salata
Birde özel giyinmelisin eşine
Jartiyerli karşıla
K3ndine kurdela bağla, o zaten yemeği görmez:)
Hamarat değilmin sen
Hamaratım yemek yapmayı bilmiyorum demedim ki ne pişireceğim fikir yok
Güzel bir ızgara balık olur
Neler sever
Sakatat hariç yemek ayır etmiyor
Tavuk sote yanına pilav salata tatli
Makarne
Menemen:)
Tavuk
ne guzel🙂
Makarna yap
Çok basit kalır