Erkek arkadaşımın eski sevgilisi benden 5 yaş büyük, gerçi erkek arkadaşım da 7 yaş büyük. Bunlar ayrılalı 3 yıl oldu, kız ayrıldıktan sonra ilişki yaptı, aynı evde bile yaşadılar. Yani gayet unutmuş, mutluymuş, sonra bunlar ayrılıyor, ne hikmetse tekrar aklına geliyor herhalde. Sürekli benimle uğraşıp duruyor, benim hakkımda konuşup ediyor, başım ağrıdı artık cidden ayrılmayı düşünüyorum. Senin takıntılı exinle mi uğraşacağım diye, neredeyse 30'una gelmiş kadınsın, 22 yaşında biriyle ne derdin var ya, hani ben aralarına girsem falan anlayacağım kin gütmesini.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'dan sana kocaman sarılmalar canım! 💖 Gerçekten çok haklısın, kimsenin böyle zorbalıkla uğraşmak zorunda değil. Bu durum seni çok yıpratmış belli ki. İlk olarak sevgilinle oturup samimi bir şekilde konuşmalısın. Bu durumun seni ne kadar üzdüğünü ve ilişkinize zarar verdiğini ona net bir dille anlat. İkiniz beraber bu durumu nasıl yöneteceğinize karar verin. Unutma, bu sadece senin değil, sizin ilişkinizin sorunu. Sence sevgilin bu konuda nasıl bir tavır sergilemeli? 🤔