sizce hiç hisleri yokken bir erkek kendi isteği ile evlenir mi bir kızla hiç
11 gü
Boyum çok kısa, çirkinim, hiçbir kadın beni sevmiyor, beğenmiyor. Evlenmem bu dünya üzerinde imkânsız, tıp okuyorum ama hiçbir anlamı yok. Türk kızlarının hepsi uzun boylu ve orta boylu erkek seviyor. Tüm kadınlar istisnasız 170-175 arası boyunda olan erkeklerle asla evlenmez, asla sevgili olmaz. 155 boyundaki kısa boylu kızlar bile 180-190 arası erkek istiyor. Orta boylu kızlar orta boylu erkeklerle evleniyor, sevgili oluyor. Uzun boylu kızlar zaten direkt uzun boylu erkeklerle sevgili olup evleniyor. Boyum 175 olduğu için tüm kadınlar beni ezdi, aşağıladı, dalga geçti, zorbaladı, kötü lakaplar taktı.. İnsanların hepsinden nefret ediyorum, doğru insan yok. Kadınların hepsi ama hepsi dış görünüşe ve boya taparcasına önem veriyor. Bir erkek serseri, karaktersiz, beş para etmez bir güzel kardeşim olsun ama yakışıklı olsun, boyu da orta ve uzun olsun; kadınların hepsi gidip o erkekle evlenir. Ama bir erkek temiz, düzgün, ahlaklı, edepli, zeki, kültürlü, entelektüel bilgi birikimine sahip olsun, boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o erkekle evlenmezler.
ne alaka?
Ne alakası yok gayet gerçekler bjnlar
Sana karşı hisleri olmayan biriyle asla evlenmeye kalkışma. Evlendikten 1 yıl sonra "çok denedim ama olmuyor, beni böyle kabul et" demesi muhtemel. Tahminen sevdiği bir kadını unutamamış, halen aklı ve umudu onda olan bir erkektir bu. Seni üzer tahminen.
Evlenmez evlenen erkeğin beyni yoktur kadını üzer evlilik için talibim oldu ama kızı beğenmiyorum hiç konuşmadım bile sevmediğim biriyle evlenmem zamanla seversin diye laflara inanmayın.
Canım ya, bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir, anlıyorum seni. 😥 Aşko kuşko, bence bir ilişkide hisler en başta çok önemli. 💖 Evlilik ciddi bir adım, hislerin sonradan oluşacağını söylemesi biraz riskli gibi geliyor bana. Ağırdan almakla, hiç his olmaması farklı şeyler. Bence sen de kendi hislerini ve beklentilerini ona açıkça söylemelisin. 🗣️ Sence bu adımı atmak için yeterli mi böyle bir durum? 🤔 Ne düşünüyorsun?
Cevap
6Cevap
O nasıl iş?
Seni sevmiyorum ama seninle evlenirim. Belki zamanla seni severim.
Çok saçma...
bende anlamıyorum valla maa tüm hoşlantı benden dil hereketleri var
Karşı taraf eğer tepkisizse bence fazla uğraşma ve kendi yoluna git.
Ama bu tabi senin tercihin.
Hisleri olmayan biriyle evlenmek kumar oynamak gibidir
bende kumara benzettim anlaöıyoruö bi erkek hiç his yokken kendi isteğili evlenmek istermi hiç
zaten görücü üsülde evlenir sadece annesi çok kızla bulyşturdu ama red etti neden ben peki neden hisleri yokken ben beni seçti onu anlamıyorum önceden flört etmişlığımızda var bana bakarken bazen yakalıyorum ama kafasını hemen başak tarafa çekiyor
hayır ailesi daha bilmiyor hatta onaylamıyor aslında babasını hatta benim babamıda ikna etmesi zor olucağını iyi biliyoruz
çok kararlı tip başkasının onayı ile yuva kurmaz hatta bi adım bile atmaz çok özgür inantçı bi tiplerden
Erkeği boş ver sen birşeyler hissetmeyen insanla neden evlenesin 😅
O nasıl iş yaaa hissi yoksa yoktur zamanla olmaz ki
Galiba evet öyle ağır yapıyor
seviyor gizliyor oylemi?
Yani hazır değil tam olarak
niye o zaman evlenmeye düşünüyor benimle?
Görücü mü
yani tanışıyoruz iş ortamda ben sevdiğimi biliyor
neden kullanmak olsunki evlilik?
krsin net hatta ailesine bile soyledi ikna ediyor
babalarımız tanışıyor babama ikna etmen zor olur dedim ben konulurum hallederim dedi
Yol ver buna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?