Yaşı küçükler denk geliyor artık nedense ama adamlar benden büyük gözüküyor 😐
16 gü
Cevap
26Cevap
Bir iki yaş yakınsa sorun olmaz ama çok fark varsa ilerde belki bazı sorunlar yaşayabilirsin
Yani çok bir fark yoksa normaldir sonra sen pastonla gezerken o karı kız kovalar😀 o yüzden 3.5 yaş sorun olmaz
O bende büyük görünüyor onu napicaz
Hmm yani doğal yaş içinde yaşlılık hormon ve kemik bağıyla çoker senden büyük gozuke bilir ama kemik yapısı yaşa göre eyilir tabi sen sonuçta bir bayansin yanında daha genç durabilirsin sizin yapınız erkeye göre biraz daha farklı merak etim kaç yaş var aranızda
bunun büyüklükle çok ilgisi yok karşındaki insanın olgunluğunu tamamlamış olması yeterli diğer türlü 40 yaşında olgunlaşamayanlarda var
Ne kadar küçük.. Kafalar uyuyor mu. Tek sorun Yaş değil
İş yaşta değil karakterde bitiyor. Var mı öyle biri?
Fikren uyum varsa sorun olmaz. Ama yas ilerledikçe kadınlar daha cok yıpraniyor erkegin sadakati kalmiyor
Minyonaun demek ki ama yasa takılma ilerisini ilerde süşünürsün
173 boyum var yaşımı göstermiyorum evet 22 sanıyorlar
ne mutlu sana bu guzel bısey tak genc sevgılını koluna keyfıne bak sımdı dezavantaj gıbı gorunse de ılerde avantaj olacak
Ne kadar küçük olduğuna göre değişir ama olmazsın ya
1 2 yaş sorun olmaz
Daha iyi bile
18lik elemana aşık olan mıydın sen?
Hayır ben o değilim be
Tamam be
Kaç yaş mesela? Bir kaç yaştan sorun çıkmaz
25 26 bazende 24 falan
Sıkıntı olmaz.
Hiçbir sorun olmaz ne sorun olacak canım
Senden daha genç biri seni neden pişman etsin? 😂
evlilik tamamen mantıksal bir şey
Ne kadar küçük mesela
Sen çıtır istiyorsun olabilir mi
Bende çıtirım daha bakireym bile bi erkeğin şeyine bile ellemedm ben yıllardır dudaktan opusmuyorm bile çünkü kendimi kocama saklıyorum beni o keşfetsn ilk o dokunsun ne kdr hoş
İnşallah teşekkür ederim 🫶🏼
Çok mu küçük?
Anlaşıyorsan olmaz
Ne kadar küçük?
Ben 28 im ben de kucuk duruyom
olursun
Olursun
Aleti büyükmü
29 yaşında
Bir adam sana talip olsa ne dersin
Abooo
Ben olmam hghh
Eeee
Mutlu olursun
Bilememki
olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, bu tamamen senin ve partnerinin arasındaki uyuma bağlı bence! 💖 Yaş sadece bir sayı, önemli olan ruhlarınızın birbirine ne kadar iyi geldiği. Bazen kendinden küçük biriyle bile inanılmaz bir uyum yakalayabiliyorsun, hele bir de büyük gösteriyorsa hiç problem olmaz! 😊 İlişkilerde pişmanlıklar genelde yaş farkından değil, karakter uyumsuzluklarından kaynaklanır. Sen ne dersin, kalbin ne diyor bu konuda? ✨