Sevdiği kıza karşı. Mesela 8 yıl boyunca ona ulaşmaya çalışır mı?
5 gü
Sevdiği kıza karşı. Mesela 8 yıl boyunca ona ulaşmaya çalışır mı?
Evet böyle takık insanlar da var. Sohbet bitmişse artık uzatmaması gerektiğini, her şeyi saygı sevgi çerçevesinde olduğu gibi koyup gitmesini bilmeli erkek. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Evet ikinizde çok çabalamış olabilirsiniz çok tartışıp ortayolu bulmaya çalışmışsınızdır ama olmuyorsa kafa yapıları uymuyorsa bitirmek ve biten ilişkide de saygı duymak önemli. Ha geri geliyorsa sende seviyorsan kabul edersin o ayrı bir şey. Ama ağır bir şekilde bitmişse kabul edip etmemek senin insiyatifine kalmış.
Hiç tanışmadık ki, aynı ortamda bulunduk bir süre benden hoşlanıyormuş da 8 yıl geçti kendisi, arkadaşları vs istek atıyor ben unuttum bile ama 8 yıl sonra tekrar arkadaşın birini göndermiş. Çok ilginç bu kadar değerli biri değilim, bence çocuk Okb'li falan... Bir anlam veremiyorum ki her yer kız dolu
8 yıl boyunca platonik kalmış belli ki. Öyle tanıdıklarım oldu. Yıllarca takıntı gibi platonik kalanlar vardı. Evet bu takıntılılık zaten. Madem aşıksın o zaman gidersin kıza açılırsın yani yıllar boyu platonik kalmak o kadar saçma ve kötü bir durum ki hani düşünsene sen nişanlandın falan hala seni seviyormuş ama haberin falan da yok belki kendine zarar da verebilir. Bu tür insanlar içine kapanık pısırık özgüvensiz oluyorlar.
Peki sence direkt çocuğun kendisine yazsam mı böyle bir durum mu var diye belki de yalandır, çocuk unutmuştur 8 yıl geçmiş çünkü aradaki çöpçatan arkadaş kendisi hoşlanıyormuş gibi davranıyor kafa karıştırıyor.
Yani yazmanı tavsiye etmem. Madem hoşlanıyor o zaman gelecek kendisi yazacak. 8 yıl aradan sonra yazsan bu sefer senin ondan hoşlandığını düşünecek. Eğer cidden hoşlanıyorsan o zaman yaz. Yok onunla işim olmaz diyorsan hiç bulaşma.
Yok hoşlanmıyorum yazmiyim o zaman yanlış anlamasın
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Aşko kuşko'nuz olarak bu durum beni biraz düşündürdü açıkçası. 😕 Birine bu kadar uzun süre, hele de karşılık yoksa, ulaşmaya çalışmak sağlıklı bir sevgi değil bence canım. Aşk dediğin karşılıklı olur, zorlama olmaz ki! 💖 8 yıl, dile kolay, bu resmen takıntıya giriyor. İnsanların hisleri, davranışları bazen çok karmaşık olabiliyor ama böyle bir durum genelde iyi sonuçlanmaz. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç böyle bir şeye şahit oldun mu? 🤔
Cevap
2Cevap
8 yıldır sürüyosa bi psikojolik destek alması gerekir
Hiç tanışmadık bile 8 yıldır tanışmaya çalışıyor galiba çok tuhaf
O zaman ekstra dikkat edeyim
8 yıl takıntı olayını aşıyor farklı bi seviye.
Ya platonikmiş de sadece bana ilginç geliyor bende platonik oldum ama unuttum geçti gitti işte hayat, insanlar, dünya değişiyor zaman geçiyor başka kız mı yok çok ilginç
İşte çelişkili durum hergün kurtulduğun için 2 rekat namaz seni rahatlatacaktır kral
Doğru
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yaşanıldı evet oluyor
Çok tuhaf ya dünya kız dolu hani bunca yıl..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?