- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
11 güBen ciddi düşündüğüm ve karşımdaki erkek de ciddi düşündüğünü söylüyorsa ve o erkeğin geçmiş ilişki defteri çok kabarıksa ben bunu yapıyorum. YAPMAK ZORUNDAYIM. Çünkü sen bana gelesiye kadar bir sürü kadınla birlikte yaşamışsın, random ilişkiye girmişsin bir sürü kadın olmuş hayatında. Benden önce senelerce öyle yaşamışsın. Ben bu saatten sonra çat senin hayatına girince senin tek eşli olacağına inanmam. Huylu huyundan vazgeçmez. Alışmış kudurmuştan beterdir derler. Ben nereden bileceğim senin sıkılınca, benden hevesini alınca beni eski düzüştüklerinle aldatıp aldatmayacağını? Hele ki millet eski sevgilisiyle hala sosyal medyada birbirinde ekli oluyorken, cep telefonu numarasını silmemişken numarasını değiştirmemişken ben bunu nereden bileyim? Ben konuşmayı kesince filanca erkeğin numarasını silerim engeller geçerim. Mesajlarını da siler geçerim. Sosyal medyadan da engellerim silerim mesajını. O kişi hayatımda tamamen çıkar gider. Ben bir de yatmıyorum, birlikte yaşamıyorum. Böyle olunca o kişinin benim hayatımda kapladığı alan birkaç GB'lık yer oluyor. Telefon hafızasından sildim mi gidiyor. Sen benden önce dillemediğin 4m kalmayacak, yemediğin bok kalmayacak ondan sonra benim sana sorgusuz sualsiz güvenmemi bekleyeceksin öyle mi? Sorgulamayacağım seni öyle mi? Ben bundan sıkılan soğuyan herif gördüm mü hadi güle güle diyorum.
Şunu unutma: Biz kadınlar erkeği sorguladıkça, zamanla güvenmeye eğilimliyken erkekler en baştan size güvenmemeyi tercih eder. Bunu diyen erkek sevgilisine ne kadar güveniyormuş onu sormak lazım. He bir de genelde şu vardır sorgulayan taraf genelde aldatmayan taraftır. Aslında sorgulamamak lazım fakat o zaman da aldatılıyorsun. Aldatan veya uygun zamanı kollayıp gidecek erkeğe hayatında boşu boşuna alan veriyorsun. O zaman en güzeli her kadının hayatında sevgilisinden hariç her an yatabileceği bir erkek daha olmalı ki kadın da sorgulamasın sıkmasın.
11 Yorumla- 11 gü
Normal de böyle okumam hele uzun yazıları ama çok güzel yazmışsın sonuna kadar hak veriyorum ama öylesini baştan eleyecen zaten onunla zaman kaybetmeyecen
En İyi Cevaplar
11 güErkeği demeyelim de her insan sıkılır aşırı olan şeyden dozunda güzeldir insan sevdiğini merak eder nerde kiminle sorar edersin ama şüpheci yaklaşmak sorgu altında gibi hissettirmek kontrol altında tutmak zamanla soğutur
20 Yorumla
11 güŞöyle söyleyeyim, benim düşüncem net: Bir insanı sürekli sorgulamak ve sıkmak sadece erkeği değil, herkesi kaçırır. Mesela ben olsam bunalım yaşarım, kimse nefes alamadığı yerde kalmak istemez. Bu işin kadını erkeği yok; hakkaniyetli olmak lazım, kimse kimsenin gardiyanı değil. İlişki dediğin insanı özgür hissettirirken bağlamalı, sorgu odasına çevirerek değil. Kendine güvenen insan dik durur, sürekli hesap sorma ihtiyacı duymaz. Sevgi asildir, saygıyla beslenir; insanı boğarak elinizde tutamazsınız. Kısacası, fazla sıkı tutarsan avucundaki kuşu ezersin, rahat bırakacaksın ki kendi isteğiyle yanında kalsın.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet, olur. Çünkü insan sevildiği yerde rahat etmek ister, sürekli hesap verir gibi yaşamak değil. Merak etmek normal, insan sevdiğini düşünür ama her şeyi kurcalamak, her davranışın altında bir anlam aramak karşı tarafı boğar. Bir yerden sonra erkek de kadın da kendini sevgili gibi değil, sorguya çekilen biri gibi hisseder. Güven yoksa konuşulur, ama sürekli sıkmak sevgiyi büyütmez; insanı yavaş yavaş geri çeker.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Kader72, böyle düşündüğün için çok haklısın, bu hassas bir konu gerçekten! 😔 Evet, bir erkeği çok sorgulamak ve sıkmak maalesef bazen ilişkide soğuk rüzgarlar estirebilir, hatta kaçmasına bile neden olabilir. Herkesin kişisel alanı ve kendine özel zamanı önemli biliyorsun. Güven ve denge çok değerli bu konularda. İlişkilerde biraz nefes almak karşılıklı daha iyi hissettirir bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence doğru denge nerede olmalı? 🤔💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkekler bu kadar bunaltılmaya gelemez
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 güEvet, bazı durumlarda bir erkeği sürekli sorgulamak, hesap vermeye zorlamak veya yoğun baskı altında hissettirmek onun uzaklaşmasına neden olabilir. Ancak bu sadece erkeklere özgü bir durum değildir; birçok insan ilişkide sürekli denetlendiğini veya güvenilmediğini hissettiğinde geri çekilebilir.
Bununla birlikte, "sorgulamak" ile "iletişim kurmak" arasında önemli bir fark vardır:
Sağlıklı iletişim: "Bugün biraz uzak görünüyorsun, her şey yolunda mı?" gibi merak ve ilgi içeren sorular.
Baskı yaratan sorgulama: Sürekli nerede olduğunu sormak, her davranışının açıklamasını istemek, cevapları yeterli bulmayıp tekrar tekrar aynı konuyu açmak.
Bir kişinin soğumasının nedeni her zaman karşı tarafın davranışı değildir. Örneğin:Zaten ilgisi azalmış olabilir.
Bağlanma veya yakınlık konusunda zorlanıyor olabilir.
Hayatında stresli bir dönemden geçiyor olabilir.
İlişkinin dinamiğinden memnun olmayabilir.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
11 güKadını erkeği yok ilişkide her şey açık olacak özel diye bir şey olmayacak olamazda zaten aynı yatağa yatıyon seks yapıyon seks evlisin daha neyin kapalılığı gizliliği olacak bunun her şey açıkta olacak telefon sosyal medya kulanılan her şey neyin var neyin yok bileceksin açık olamyıp gizlilik olursa bu sorgulamaya gider sonrada şüpheye düşer
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Aşırı bir sorgu düzeni olmamalı. @Aşko ya katılıyorum. "Bu hassas bir konu gerçekten! Evet, bir erkeği çok sorgulamak ve sıkmak maalesef bazen ilişkide soğuk rüzgarlar estirebilir, hatta kaçmasına bile neden olabilir. Herkesin kişisel alanı ve kendine özel zamanı önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
11 güevet çoğu zaman neden olabilir sürekli sorgulanmak ve baskı hissetmek insanı yoruyor ve uzaklaştırabiliyor özellikle güven yoksa ilişki bir süre sonra nefes alamaz hale geliyor ama burada önemli olan şey ilgi ile sorgulama arasındaki fark ilgilenmek, merak etmek doğal ama kontrol etmeye dönüşürse karşı taraf geri çekilebiliyor denge olunca ilişki daha sağlıklı yürür yani ne tamamen salmak ne de sürekli sıkmak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet oluyor.. Ama. mantikli yerde sorgulama olması da lazım.. İçe sinmeyen şeyler vardır zaten , mantıklı gelmeyen noktalar vardır.. Ama içe sinmeyen şeyi ısrarla sürdürmek. te anlamsız.. Kadinalrda bu var begenmedim. ama. degistirirsem. mutlu. olurum.. İnsanlar değişmez her insanın psikolojisi doğru ya da yanlış bir karakteri var zorla değişmez.. Kendi isterse insanlar değişir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güDokunmadığın sıkmadığın erkek ne senindir, ne de seninledir... Zaten seninle olan adam seni göbeğinde sarılmış kuala gibi taşıyıcak kadar ister. Bunu çoğu kadın yanlış yapıyor. Sicil sorgusu gibi yaklaşırsan ne sevgi kalır ne başka bir şey tabi. Erkeğine sarılıyorsan zaten kuşku bırakmaz sende. Sen güven vermiyorsan karşı tarafta güven vermez. İlişkiler kano gibidir. Bir taraf dengeyi bozarsa, kano daire çizmeye başlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Olur olmalı da. Yalnız erkeği değil elbette kadın da aynı şekilde. Herkesin bir özel alanı özel zamanı olmalı. Kendine ait. Kendini dinlediği.. sürekli birine hesap sormak ve hesap vermek bunaltıcı bir durum olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
11 güBunlar munker nekir sorgu meleklerini gorseler üstüme çok geliyorsun benim ailevi sorunlarım var derler
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)12 güOoo asla sevgilisi olmayacak olan o kız değil miydin sen ya? Ikide bir soru sorup niye yaralarıma tuz basıyorsun sana çok benzeyen bir kıza aşıktım ve onun benim varlığımdan bile haberi yoktu şu an kendisi evli at hırsızı tipli birisiyle hemde
035 Yorumla
Cevap sahibi12 güEvet
Cevap sahibi12 güAt hırsızlarını değil de benim gibi Brad Pitt Leonardo DiCaprio'ya benzeyen birisini nasıl görmezden geliyorlar anlamıyorum
Cevap sahibi12 güYani sana benzediği için sana sormak istiyorum nedeennn nedennn at hırsızı
Cevap sahibi12 güBenimle sevgili olsaydın sana en pahalı hediyeleri alırdım araba alırdım çiçek alırdım birlikte Vietnam, Japonya, Çin, Amerika, Hong Kong gibi yerlere giderdik
- 12 gü
Bana alsana yaa mxlsöelx litfenn
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ alırım ama şartlarım var :D
- 10 gü
Neymiş o şartlarııınn xlwldlc
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ Beni sevmesen bile seviyormuş gibi yapmanı shshsjshjs yani anlaşmalı sevgililik de olabilir eğer diyorsan ıy benlik değilsin falan filan neyse o konuya girmiyorum çünkü zaten yukarıda belirttim Brad Pitt gibiyim diye sjsjsjsj
- 10 gü
Tatlım brad pitt gibiysen neden sevilmeyeceğini düşünüyorsun xlsmelcm ya da mesela o kız neden bıraktı o zaman merak ettim
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ Efendi birisini kaldıramadı işte ben fazla geldim ona
- 10 gü
:((( kötü olmuşşş üzüldüm.. kıymetini bilen birisine denk gelirsin merak etme...
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ inşallah ya kıymetimi bilen için kendi hayatımı hiçe sayarım
- 10 gü
Kimse için değmiyo emin ol. Seni kendine düşman edicek birisini bulmanı tavsiye etmezdim. İnsan kendisinden soğuyunca bi başkasını da sevemiyor. Çünkü sanki hak etmiyormuş gibi hissediyor, ona layık olmak için kendini eziyor çiğniyor, bu iğrenç kısır döngü işte...
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ Sen bu kadar güzel konuştuğuna göre bence iyi bir insansın ama nedense benim anlaşabileceğim insan türleri hep sosyal medyadan oluyor gerçek hayatta ne bir dost ne bir arkadaş
- 10 gü
Bilmemm eğer öyle düşünüyorsan teşekkür ederim o senin iyi niyetli olmandan kaynaklı olabilir. Genelde burada anonim şekilde insanlar hislerini söyleyebiliyor. Anonim de olsam açıkcası kötü davranmayı istemem ya da ne bileyim kalp kırmayı. Zaten herkes bir şekilde kırgın ya da üzgün, gerek yok. Benim var çevremde ama işte bazen boşluğa düşüyor insan :))
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ Teşekkür ederim bu arada bu soruyu soran kardeşimiz ablamız profil resmini değiştirmiş jssjsjhs o da katılmıyor muhabbetimize iki dedikodu yapardık şurada sjsjsjsjs
- 10 gü
:))) bilmiyorum artık ahhwdkl
Cevap sahibi10 güneden bir izdivaç programı yapmıyoruz gençler sjsjsjs
Cevap sahibi10 güKader sana benzeyen o kız beni terk etti gitti ya zamanında hiç haberi bile olmadı benden
Cevap sahibi10 güAma hiç tanışmadık görüşmedik konuşmadık platonik olarak aşık olmuştum
- 10 gü
Nasıl aşık oldun ki? Ve nasıl terk etti o zaman hiç görüşmediyseniz konuşmadıysanız? Sevgili de olmadın o zaman
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ Evet hiç bir şey olmadık reddedilirim ya da ona selam yazarsam bana sapık diyecek diye bir türlü yazamadım kendisine hiç ve sonuç bu oldu
- 10 gü
Takıntılı mısın sen ya ckamdkx
Cevap sahibi10 gü@numbnessne_ Takıntılı değilim aşık insanım sadece aşık olup aşk acısı çeken bir manyağım ya da bir malım
Cevap sahibi10 güBen neredeyse artık 27 yaşında bir bireyim ama kendimden çok fazla küçüklerle olmak istemiyorum yani 18 lik bir kız ile olmam saçma olurdu dimi?
11 güSoruyu çevirelim bakalım 🤔
Ben seni sorgulamam sıksam soğurmusun 😉13 Yorumla- 11 gü
Bi yere kadar bi yerden sonra soğursun veya erkekler böyle diyelim 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
11 güOlur çünkü ister istemez insan soruyor kendine bana güvenmiyor mu? Neden bana bu kadar baskı yapıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soguycaksa sogusun sen nasil daveanmak istiyorsan davran dogal ol
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
10 güErkeğin çakmasını istiyorsanız yapacağınız şey.
Onu sürekli teste sokun.
Sürekli talepte bulunup onu söylediklerini kulak arkası edin yeter.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Aynen. Erkeğine saygılı olamayan, gevşek kadınlar, sonunda yalnız uyurlar
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
11 güBu devrin erkekleri maalesef prenses o yüzden soğurlar
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 güHer iki taraf içinde öyle herşeyin fazlası ve aşırı kontrolcü hareketler her iki tarafıda bir birinden soğutabilir bir süreden sonra.
00 Yorumla
11 güSadece erkek için değil, kadın için de çok sorgulamak soğumasına neden olur. Güvensizlik yaratır bu.
00 Yorumla
11 güEvet olur bunaltmayın uleeyyn bizi akışa bırakarak serpiştirerek zaten öğreneceksiniz diye düşünüyorum efenimm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
11 güErkeği kadını yok bunun ya herkesi sıkar ama zaten düzgün biri bunlara gerek bırakmaz. Şüphe ettiğin birine böyle davranırsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 güSoğur özellikle daha önce aynı kişi tarafından defalarca sorulmuş ve cevabı bilinen sorular tam anlamıyla bunaltır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendileri aldığın nefesin baktığın yerin hesabını sorar ama doğru biz bunalmıyoruz
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Kız:Napıyosun aşkım.
Erko:İşteyim bebeyimm çalışıyorum.
Kız:Aa sen beni sevmiyorsun artık zaman ayırmıyorsun.
Erko:Ayrıldı.00 YorumlaSürekli sorgulatıyorsa güven vermiyor demektir sıkar mıyım vs diye onu düşünme bile bırak gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
12 güCinsiyet ile alakası yok kimi çok sıkar darlarsan sadece uzaklaştırır yalan söylemeye itersin bir süre sonra, gereksiz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Siz nasıl isterseniz öyle davranın kaçmaya hevesi olan kaçacak zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
11 güya bu bence iki cinsiyet icin de gecerli. iki tarafin da birbirine bu muameleyi yapmamasi lazim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Kaçmasını bilmiyorum da soğumasına sebep olur zamanla.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. evet kesnili, kle ama güvenle alakalı ise salla gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
12 güGerek yok bunlara. Bir insan zaten bir halt yiyecekse senin sıkman la durmaz.
rahat ol.10 Yorumla
9 güSadece erkegi degil herkezi bezdirir sıkboğa z edici tipler. Cekilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onlarda adam gibi güvenilir ne yaptığı belli olan biri olsunlar o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kimse aşırı sorgulanmayi ve özgürlük kısıtını sevmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu her iki cins içinde geçerli, erkeklere özgü bir şeymiş gibi algı yapılmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 güBence kişisine göre değişir. Mesela güzel bir kız bunu yaparsa hoş olurz senin gibisi yaparsa terk edilir ahaha
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 güSorgulamanın nedenine bağlı durup dururken kimse kimseyi sorgulamaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 güSadece erkeği değil, kadını da sıkar bu durum.
Denge önemli ya çok sıkmamak gerek00 Yorumla
12 güLüzumsuz gereksiz ve abarti olmadığı sürece problem yok bence tabi kisiden kisiye degisir bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
12 güBunu kime yaparsan yap kaçar zaten insanları bunaltmamak lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. evet. o yüzden erkeklerin çok üstüne gitmeyin.
00 Yorumla
12 güTüylerim diken diken oldu bu ilgi sevgi değil deli hastalığı
00 Yorumla
12 güSadece erkek için değil kadında öyledir insanın doğasında olan bişey.
00 Yorumlakesinlikle. üstelik ısrar ve çok üzerine düşmek gibi hataları da yapmayın. kendinizden kaçırırsınız
00 YorumlaBence evet soğumasına neden olur erkek bence kaç yaşına gelirse gelsi hepsi olmasada çoğu çocuk gibi nasıl çocuğuna yapma diye kızarsın yine yapar ya erkeklerde öylr çok üstüne düşme çok sorgulama bu sefer o desin bu kız beni neden merak etmiyo diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güBence de soğur zaten bu durumun kızı erkeği yok ki. Kimse bunaltılmaktan hoşlanmaz, istediği kadar sevsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güTek erkekler değil her insan rahatsız olur sık boğaz edilmek istemez kimse
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güYa bazi konular varki hem erkek hem kadin icin ayni seye sebep olur buda onlardan biri.
00 YorumlaErkeği sıkarsan elinden kaçırırsın fazlada gevşek bırakırsan da aynı durum. İki durumda belli orantılıda ve mantık çerçevesinde olması lazım. Gereksiz sorgulama da aşırı soğumaya sebep olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)12 güYooo bunalt ben rahat bıraktım da noldu ortada kaldım bu erkeklere nefes bile aldırmayacan
03 Yorumla- 11 gü
Nefes aldırmazsan da kaçar
Cevap sahibi11 gü@aciltıpteknisyeni06 adam kaçmaz erkek kaçar ya
- 11 gü
Bu da tamamen şans meselesi adam gibi adamlar da yanlış kadınlarla harcandı
Erkek olan öyle güven verir ki o sorguya bike gerek duymazsın maalesef kadınlar bir şeyleri hissedince sormaya başlıyor
00 Yorumla
12 güOlabilirsin zaten bir ikişki güvene dayalı olmalı çok sıkmayın hayatgı birbirine zindan etmenin bir amacı yok
01 Yorumla- 12 gü
insan yanında rahat hissetmediği, huzur bulmadığı, sürekli kendini sıkan kişiden soğur zaten. arada bir olması ilişkiye hareket getirir ama çok sıkarsan kaçar gider
12 güaynen öyle olur ağzından laf alacaksın sıkmayacaksın ki sıkman için çabalasın
05 Yorumla- 12 gü
sorgularsan yalan söyleme gereği duyar sıkarsan kaçmak ister sıkmazsan neden sıkmıyor beni diye senin üzerine titrer anladın mı?
- 11 gü
Guzel acıklamıs
- 11 gü
@Siestaa655 kesinlikle
10 güBen sorgulamam sorgularsam ef püf derse yol veririm
10 Yorumla
11 güBunun kızı erkeği kedisi köpeği yok kime yapsan kaçar
10 YorumlaNiyeti yoksa birinin bir yolu yürümeye etrafında diken de olsa dalar ama o yolu düz devam etm etmez
10 Yorumla
11 güGercekten sorgudan cok bunaliykrum yaa acayip kotu bisi sakin yapmayin sakin
10 YorumlaEvet erkekler sorgulanmayı bırak oturup doğru düzgün sohbeti bile sevmiyor
00 Yorumla
11 güKaçmasi için sebepmi bilmem ama bahanesi olmuş olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Aksine çok anlayışlı olmak kaçırıyor bence
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
12 güSen de soğur fazla sıkma
06 Yorumla- 11 gü
Bul sende bir sevgili yanlız olmaz
- 11 gü
Yaşlandın ozaman anlarsın
- 11 gü
İyi de 22 yaşındasın oğlanı sık boğaz ederse kaçar tabikide senide oğlan sık boğaz ederse sen bile kaçarsın anlamadınmı
- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat