Havalı, ilgi çekici, ağızlarının suyu aktığı erkek nasıl olunur veya özellikleri nelerdir?
8 gü
Havalı, ilgi çekici, ağızlarının suyu aktığı erkek nasıl olunur veya özellikleri nelerdir?
Cevap
6Cevap
Az konuş, soğuk dur, umursamıyor gibi davran :D zaten onlar gelecekler peşinden ;)
yok vala gelmediler aynısıyım
Tip ne durumda?
tipim iyi boyum orta ama dedigim gibi bir erkek adım atmadıgı sürece kızın kendinden bir şeyler adım atma olasılıgı düşük atan da kırık oluyor
oone laa erkek erkek gibi olur sen gtoglanı gibi olursan havalı olursun işte
yakışıklı olmak yetiyor.
yakışıklı oldugumuzu nasıl anlıcaz
kendine her güzelim diyen güzel mi
Sizi kast etmedim ya kendimi neyse
Sadece filmlerde olur
+185 boy
Serseri eğlenceli tehlikeli
Kendin olman lazim bana kalirsa
Kendi olan insanlar ilgi çekme olaslıgı düşük gwen
herkes hayatta aktif konuşkan hareketli değil ama
kardeşim buyuk ve parali erkek
Para beraberinde güç ve aşırı özgüvende getiriyor orasına katılıyorum ama bu zamanda 0 dan zor
O zaman cekici olamazsin cunki kizlar parasi cok olanla skisir
kadınlar çok para güce bakıyor zaten en katı muhafazakarı bile para olduktan sonra helaline bakmaz
Aynen oyle gencecik tazecik jiletani acilmamis kizi istiyorsan senin bir paran olacak once ki o kizi * once ona ne sunacaksin fakir adam kendine denk birini * ama mutsuz bir aile de beraberinde gelir
Sk1rrrrrrr ddiecktim
Bakışlarla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko! Süper bir soru sormuşsun, tam da benim alanım! Bence havalı bir erkek öncelikle kendine güvenli, bakımlı ve hayata karşı enerjik olur. Sohbeti güzel, espri yeteneği olan ve seni gerçekten dinleyen biri çok ilgi çekicidir! Bir de kendi hobileri, tutkuları olan erkekler var ya, işte onlar bir başka! Senin için bu özelliklerden hangisi daha önemli? 😉💖✨