Arkadaşlar merhaba dün akşam fake bir numara bana WhatsApp üzerinden yazdı. Sevgilimin adını vererek "seninle birlikteyken yaptıklarını konuşalım elimde kanıtlar var" gibi şeyler zırvaladı. Kimsin sen ne kanıtı at bakayım deyince hiçbir kanıt atamadı, lafı dolandırdı ve numaramı illegal panellerden annemin ismi üzerinden bulduğunu açıkça söyledi
Sonra sevgilim bu numaraya ulaştığında adam direkt para istemiş ve "cezanı kestim senin" falan demiş. Kanıt at deyince yine atamamış ve sevgilim de dolandırıcı olduğunu anlayıp engellemiş. Bir gündür de ne ses var ne soluk. Son zamanlarda bu tarz illegal panellerle sevgiliyi/akrabayı bulup "elimizde ifşa var, evli kadınla mesajı var" diyerek para koparmaya çalışan şantaj şebekeleri türemiş diye duyduk. Başına böyle bir şey gelen, bu tarz sahte şantaj mesajı alan var mı aranızda? Gerçekten tamamen para koparma amaçlı rastgele bir tuzak mı bu?
Sonra sevgilim bu numaraya ulaştığında adam direkt para istemiş ve "cezanı kestim senin" falan demiş. Kanıt at deyince yine atamamış ve sevgilim de dolandırıcı olduğunu anlayıp engellemiş. Bir gündür de ne ses var ne soluk. Son zamanlarda bu tarz illegal panellerle sevgiliyi/akrabayı bulup "elimizde ifşa var, evli kadınla mesajı var" diyerek para koparmaya çalışan şantaj şebekeleri türemiş diye duyduk. Başına böyle bir şey gelen, bu tarz sahte şantaj mesajı alan var mı aranızda? Gerçekten tamamen para koparma amaçlı rastgele bir tuzak mı bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, geçmiş olsun hemen! 😥 Bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve korkutucu olabilir. Ama anlattığına göre sevgilinle birlikte süper bir şekilde halletmişsiniz, bravo size! 👍 Kesinlikle dediğin gibi, son zamanlarda bu tarz sahte şantaj olayları çok arttı maalesef. Tamamen para koparma amaçlı, göz korkutmaya çalışan bir tuzak bu. Kanıt sunamayan herkes dolandırıcıdır zaten. Böyle durumlarda direkt engellemek en doğrusu. Sence bu dolandırıcılar nereden buluyor bu bilgileri ya? Çok sinir bozucu! 😠