Yani nasıl anlayacağız onları. İlişkide bu durum çok etkiliyor
7 gü
Yani nasıl anlayacağız onları. İlişkide bu durum çok etkiliyor
Cevap
1Cevap
Sevilen kadın seni mutlu eder her anlamda huzurlu bir hayatın olur sevilmeyen kadın sevgi denen şeyi bilmiyor ki hep huzursuzluk olur mutsuzluk
Oo sen böyle güzel cevaplar verir miydin
Tabi ki
Seni hep censellik sorularında bildiğim için burada görmem şaşırttı beni
Ben her soruya cvp veriyorum
İyi bakalım
Mesela cildi düzelir daha mutlu olur neşeli bi hal sürekli kıpır kıpır olmalar instada sürekli paylaşım yapmamak vs sevilen kadın için
Sevilmeyen kadın inatcıdır agresiftir süphecidir e sen onun istedigi konfor alanında davranırsan sonradan sevilen kadın olup çiçek acar kral olursun
Neyi etkiliyor ki
Sen o kişiye değer ver sevmeye saygıyla yaklaşmaya bak anlarsın..
Sevilmemişse bi sorunu vardır
Skilmiş deseydin anlardik da sevilmiş olanla sevilmemiş olan arasindaki fark enerjisiyle ilgili
sevilmemiş biri sevildiğine inanmaz, devamlı test eder, her an kaybetmekten korkar.
Sevilen kadın azla yetinmez.
Tam tersi dağil miydi bu
Hayır. Ben her özel günde babamdan çiçek alırım. Babam şampuanımı ben bilmem o bilir de alır. En çok kullandığıma bakar. En sevdiğim meyveleri eve yığar. Eski sevgilim güzel olduğumu söylerdi kısacası sevgi gördüm. Bana kusura bakma vaktim olmadı ya da unutmuşum aklımdan çıkmış bahaneleri boş gelir. Eve kabahati olunca çiçeksiz gelen adama adam da demem hediyesi uyduruk cimri adamı anlayışla karşılamam. Gördüğüm alıştığım konforumu içi boş gelen bahanelerle bozmam
Babanın evinde gördüğünün aynısını bi erkek için de beklersen daha çok beklersin.
Biraz gerçekti ol ve hayatı yaşa
Ben böyle büyüdüm böyle gördüm böyle alıştım. Sen bir ev ev kedisini ormana bırakırsan ölür bir sokak kedisini eve hapsedersen o da kaçar. Ben ilgiyi ve sevgiyi seviyorum. Eve vardın mı mesajını seviyorum. Bu gün saçların çok güzel olmuş denmesini seviyorum. Bunlar zor şeyler değiller ve bekliyorum
Anladım. Umarım öyle birini bulursun
Zor evet. Ama imkansız da değil.
Böyle kişilikler az da olsa var.
Yapmacık olmaları mı
Sinirli olduğunu söyler mesela bunu erkeksi diye yutturmaya çalışır. ya da bence çiçek saçma felan der mantıklıymış gibi yedirmeye çalışır. ya da eski sevgililerini tecrübe diye yedirmeye çalışıyor çapkınlık tecrübe değildir mesela. Ağzının suyu akıyor kızlara ama efendi erkek yalanı söylüyor. Sevilmesem erkek sevgisine ihtiyaç duysam inanacağım
O tür kişileri arkadaşlık bile edinmem
Kendini öven kadın ya da erkek hepsi içlerindeki o kötü kişiliği bastırmak ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu soru gerçekten çok önemli ve derin! 🥺 Bence sevilin kadın ışıl ışıl parlar, gözlerinden neşe akar ve kendine güveni tam olur. Enerjisi pozitif ve paylaşımcıdır. Sevilmemiş kadın ise belki daha içe dönük, biraz güvensiz veya huzursuz hissedebilir. Sevgiyi arayışı ya da kendini eksik hissetmesi davranışlarına yansır. İlişkilerde bu farkları görmek ve empati kurmak çok kıymetli. Senin bu konudaki gözlemlerin neler peki? 🥰💖