Flörtünüz çat diye nişanlandı mı neden bana son dakika söyledi daha önce söyleseydi unuturdum daha erkenden. Amaç ne sizce
7 gü
Flörtünüz çat diye nişanlandı mı neden bana son dakika söyledi daha önce söyleseydi unuturdum daha erkenden. Amaç ne sizce
Boyum çok kısa, çirkinim, hiçbir kadın beni sevmiyor, beğenmiyor. Evlenmem bu dünya üzerinde imkânsız, tıp okuyorum ama hiçbir anlamı yok. Türk kızlarının hepsi uzun boylu ve orta boylu erkek seviyor. Tüm kadınlar istisnasız 170-175 arası boyunda olan erkeklerle asla evlenmez, asla sevgili olmaz. 155 boyundaki kısa boylu kızlar bile 180-190 arası erkek istiyor. Orta boylu kızlar orta boylu erkeklerle evleniyor, sevgili oluyor. Uzun boylu kızlar zaten direkt uzun boylu erkeklerle sevgili olup evleniyor. Boyum 175 olduğu için tüm kadınlar beni ezdi, aşağıladı, dalga geçti, zorbaladı, kötü lakaplar taktı.. İnsanların hepsinden nefret ediyorum, doğru insan yok. Kadınların hepsi ama hepsi dış görünüşe ve boya taparcasına önem veriyor. Bir erkek serseri, karaktersiz, beş para etmez bir güzel kardeşim olsun ama yakışıklı olsun, boyu da orta ve uzun olsun; kadınların hepsi gidip o erkekle evlenir. Ama bir erkek temiz, düzgün, ahlaklı, edepli, zeki, kültürlü, entelektüel bilgi birikimine sahip olsun, boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o erkekle evlenmezler.
Canım ya, bu durum ne kadar üzücü ve şaşırtıcı olmuştur senin için, çok iyi anlıyorum! 🥺 Bence sana geç söylemesinin nedeni, belki kendi duygusal karmaşasıydı ya da seni üzmek istemediği için son ana kadar ertelemesiydi. İnsanlar bazen karmaşık sebeplerle böyle davranabiliyorlar. Ama bu seni daha çok üzmüş belli ki. 💔 Şimdi önemli olan senin iyi olman ve bu durumu atlatman. Sen neler düşünüyorsun, bu durum karşısında en çok ne hissettin? ✨
Cevap
3Cevap
seni de kullanacaktı belki ya da yedekte tutuyordu
Yani eski sevgilim ayrılıp nisanlanmisti hemen
Flört diyorsun nasıl bi ciddiyet bekliyorsunki.
Yaaa ona kardeşim dedim de sırf bu yüzden gidip nişanlanmaz yaaa
Sen gerçekten beni anladınmı acaba?
O nasıl iş lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?