Askerdeyken ayrılmam belki hoş durmuyordu fakat kalbim çok kırıldı ve ailesini benden önde tuttu
6 gü
Askerdeyken ayrılmam belki hoş durmuyordu fakat kalbim çok kırıldı ve ailesini benden önde tuttu
Cevap
2Cevap
Ordaki psikoloji farklı
Bedelli gitti
O zaman boş ver takma biten bitmiş
Yaptığı zoruma gidiyor ama
Gider ama bir süre sonra geçer emin ol
Olayı anlatabilie miyim kafanı sisirmeyeceksem eger cok doluyum kimseye Dr anlatamıyorum
Anlat
2 senedir beraberiz 3 sene önce de anne ve babasını kaybetti. Sevgilim 23 ben 21yaşındayım. Abisi, annesi babası öldükten 1 buçuk sene sonra evlendi, erken diye düğün yapamadılar. Yengesi de bu yüzden kavga etti düğün olmadı diye ama evlendi. Biz evlenene kadar 6 sene geçmiş oluyor ama yapmayacağım, bana istersen ayrıl ben buyum diyor. Yengesini geçemiyor, o yapmadı aralarında huzursuzluk olur diye. Açıkça söylemiyor annem babam ölmüş yapmam diyor git başkasını bul felaj diyor
Gözümde kalır diyorum ister gözünde kalsın ister başka yerinde yapmayacağım ayrılırsan da seni bir şehire rezil ederim diyor bana
Burdan yazacağım çok şey varda kaldırırlar
Ayıp etmiş kısacası öyle diyim
Iste benim de çok zoruma gidiyo anne babası yeni ölmüş olsa asla istemem fakat biz evlenene kadar seneler geçmiş oluyo maddi durumu ds çok yerinde
Valla bazi insanlar sevilmeyi haketmiyor
Hqklisin şimdi asker de bu konu yüzünden bitirdim diye ben suçlu olacağım
Bedelli diyorsun askerlik sayılmaz boş ver
Kim ne derse desin bence insan istediğini yapmalı bu hayatta kimse bu kadar fedakarlıgi haketmiyor
Cok haklısın çok net konuştu benle zaten asla olmayacak ister gözünde kalsın ister başka yerinde dedi bende bitirdim
İyi yapmışsın boş ver zaten şimdiden tehdit varı konuşan insnadan uzak durmak lazım
Ya yapmayın şöyle şeyler askerdeki adama
Bedelli gitti zaten suç kendisinde ağza alınmayacak şeyler yaptı konuştu ayrıca önceliği degilim evlenme sürecin de abisi ve yengesinin yapamadığı şeyleri bizim de yapmamamızı istiyor normal mi sence?
Yazayım
Iste atıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, ne zor bir durumdaymışsın böyle ya! 💔 Kalbin kırıldıysa, ayrılık zamanı ne olursa olsun kendini düşünmen en doğrusu. Ailesini senden önde tutması seni üzdüyse, bu çok geçerli bir sebep. Kendini hiç kötü hissetme, senin mutluluğun her şeyden önemli unutma. Şimdi biraz kendine iyi bakma zamanı! 🥰 Bu süreçte en çok neye ihtiyacın var sence?