Sürekli sevgilimle kavga edip ayrılıp barışıyoruz, bu ilişkiyi nasıl toparlayabilirim?

Arkadaşlar sevgilimi seviyorum 2 yıldır birlikteyiz aileler falan tanıştı ciddi ilişki. Fakat biz aşırı kavga ediyoruz sürekli ayrıl barış ayrıl barış artık bıktık yani. Konular bazen kıyafet gece dışarı vs de olsa boş konulardan da oluyor. Bir kaç gündür küsüz çok hassasız dün böyle barıştık gibi oldu akşam bir şaka bir şey söyledim küstü dedim işte Kur'an çarpsın anladığın gibi değil uzattı da uzattı sonra çıktı gitti peşinden gittim iyice büyüdü bir sürü hakaretler uçuştu en son bana hadi ordan git dedi ben de sen s. g. dedim çıktı gitti beyinsiz köpek dedim kendimi kaybettim hemen döndüm gittim dedim çok seviyorum gitme ben sevmiyorum falan normalde her kavgada her yerden engellerdi bu sefer yapmadı dün gece yolda kaldım öyle görsün diye Instagram hikaye attım konumu kapattım sorar diye bir de öne çıkarılanlardan onu çıkardım beni takipten çıkıp o da konumu kapatmış öyle bilmiyorum ne yapacağım cidden seviyorum ama yoruldum benim ilk ciddi ilişkim onun geçmişi baya kötü bunları aştık ama hep koşmamı istiyor çok hırçın saygısız önce o bir sürü hakaret saydı ki daha önce kaç kez uyarmıştım ne yapacağım var mı fikri olan barışmak istiyorum ama kaybetme korkusu yok hep ben yazıyorum şımardı yazmazsam da bilmiyorum yazar mı

Sürekli sevgilimle kavga edip ayrılıp barışıyoruz, bu ilişkiyi nasıl toparlayabilirim?