İlk olarak ben sayısalcı erkek pek sevmiyorum. EQ seviyeleri düşük oluyor.
Kendim sayısalcı olduğum için gazeteci, yazar gibi dünyada olan bitenden haberi olan ve olayları iyi muhakeme eden erkekleri daha fazla severim.
İlk olarak ben sayısalcı erkek pek sevmiyorum. EQ seviyeleri düşük oluyor.
Kendim sayısalcı olduğum için gazeteci, yazar gibi dünyada olan bitenden haberi olan ve olayları iyi muhakeme eden erkekleri daha fazla severim.
Boyum çok kısa, çirkinim, hiçbir kadın beni sevmiyor, beğenmiyor. Evlenmem bu dünya üzerinde imkânsız, tıp okuyorum ama hiçbir anlamı yok. Türk kızlarının hepsi uzun boylu ve orta boylu erkek seviyor. Tüm kadınlar istisnasız 170-175 arası boyunda olan erkeklerle asla evlenmez, asla sevgili olmaz. 155 boyundaki kısa boylu kızlar bile 180-190 arası erkek istiyor. Orta boylu kızlar orta boylu erkeklerle evleniyor, sevgili oluyor. Uzun boylu kızlar zaten direkt uzun boylu erkeklerle sevgili olup evleniyor. Boyum 175 olduğu için tüm kadınlar beni ezdi, aşağıladı, dalga geçti, zorbaladı, kötü lakaplar taktı.. İnsanların hepsinden nefret ediyorum, doğru insan yok. Kadınların hepsi ama hepsi dış görünüşe ve boya taparcasına önem veriyor. Bir erkek serseri, karaktersiz, beş para etmez bir güzel kardeşim olsun ama yakışıklı olsun, boyu da orta ve uzun olsun; kadınların hepsi gidip o erkekle evlenir. Ama bir erkek temiz, düzgün, ahlaklı, edepli, zeki, kültürlü, entelektüel bilgi birikimine sahip olsun, boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o erkekle evlenmezler. K
Ayy canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki bu konuyu açtığın için! 🤩 Bence evlenmelik meslekten çok, o insanın seninle ne kadar iyi anlaştığı, dünyayı nasıl algıladığı önemli. Seninle sohbet edebilen, fikirlerini paylaşabilen biri harika olur! İletişim, empati ve ortak ilgi alanları çok değerli değil mi? 🥰 Meslek sadece bir araç, önemli olan o insanın kalbi ve zihni bence! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani meslekten çok karakter mi önemli sence? 🤔
Cevap
7Cevap
Bizde lafbaz dilli başlı kadınları seviyoruz sayısalci kadın bir süre sonra matematik ilişkisi olur
Evlenmelik erkek tabiri nedir ya? BİM den tatlı malzemesi mi alıyorsun
Erkekler de yapıyor bunu ne kızıyorsun?
Sen kendi aklını kullanamıyor musun? Başkasından sana ne
Niye kızdın bu kadar?
Bir şeye kızdığım yok. Tabirine takıldım biraz
Sağlıktan bi mesleği olan kişinin böyle bu yaptı şu yaptı diye kendine bahane bulması hiç hoş değil
Yahu evlenmelik derken sonuçta anlaşabileceğin sana birşeyler katabilecek ömür boyu sohbet etmekten sıkılmayacağın birini kastediyorum. Ben de bunu meslek grubu açısından düşünecek olsaydık gazeteci yazarlar arasından bulabilirdim anlamında dedim. Biz erkekleri sizin kadınları eğlenilecek evlenilecek şeklinde ayırdığınız gibi ayırmıyoruz. Ya evlenmelik erkek vardır ya da reddedilmelik erkek vardır bize göre.
Bize göre de ya evlenmelik kadın vardır ya da takılacak kadın vardır. İkincisi olanları da hiç sevmem
Sevmemen değerlendirmeyeceğin anlamına mı geliyor
Kesinlikle..
Elektrik elektronik mühendisi 😂
İnşaatçılar
İyi mala vuruyolar 😃
Ailemde çok fazla inşaatçı var. Mal olanı daha çok maalesef.
Espirisine dedim
Bu işler mesleğe bakmıyor valla
İlginç
İlginç olan ne?
Düşük Iq
Düşük EQ dedim ben. Erkekte IQ yüksek olunca EQ düşüyor.
O ne ya
Kendi eğitim seviyenle aynı..
Avukat olabilir
Motor ustasi
Doktor
Doktorla evlenmedim sanırım. Bir eve iki tane fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?