O engelledi, ayrılalım dedim, o da tamam, nasıl rahatsan öyle olsun deyip engelledi.
3 gü
O engelledi, ayrılalım dedim, o da tamam, nasıl rahatsan öyle olsun deyip engelledi.
Cevap
2Cevap
Koç burcuyum, ayrılık sözü geçerse ben de hemen ayrılırım bitiririm. Engellerim daha o engeli açmam.
Ama ben ayrılmak istedim ondan
oda tamam diyip engelledi tıpkı senin eskiden yaptığın gibi ama bu daha gururlu
Üçüncüyü koç bulma
Ben bulmuyorum onlar buluyor .
Tanıştığın an hemen burcunu sor yoksa koçların elinde gezersin
Ya sormicağam kimseye ben bu adamı seviyorum düzelmesini bekledim ama yok düzelmiyor adam olamadı bi türlü bu koçlar hep böyle yani.
İnatçılık olduğu için düzelmesi zor boşuna uğraşma, üç beş gün değiştiğini sansan bile bunalır özüne döner
Biliyorum. Ama o da hiç uğraşmadı yolda gül gördüm kopart ver bana dedim madem almıyorsun madem kalas odunsun kopart ver bari dedim olmaz bitkilere zarar veremem diyor. Hiç değişmiyor adam çok inançı senden bir yaş küçük ve kendini genç ergen zannetmesi var bide.
O senin için uğraşmıyorsa sen neden onun için uğraşıyorsun? Birisini değiştirmeye uğraşana kadar kendine uygun birisini bul
Zaten artık uğraşmak istemediğim için ayrıldım. Ben hiçbişey için pişman değilim ama senle devam etmek istemiyorum dedim senin bu tavırların hoşuma gitmiyor üzülüyorum dedim. O da tamam nasıl rahatsan öyle olsun diyip engelledi. Ya bişey söylemesini bekledim gururuna dokunacak biçey de söylemedim en azından bişey söylemesini beklerdim
Bekle acele etme belki kafasını dinleyip toparlanır sonra geri açar konuşursun
Hiç sanmıyorum o da aynı sen gibiydi tavrı vs direk alındı yani alınması normal ama engellemesi saçma. Seviyorum onu düzelmesini istedim sadece o da uğraşmayınca ayrılırsam belki dener diye düşündüm o kadar
Hımm demek ki düzeltmeye gerek yokmuş
Neden gerek yokmuş?
Düzelmez çünkü
Bende öyle düşünüyorum bu yüzden artık hiç uğraşmicağam. Takılsın istediği gibi
Düzelmek isterse o seni bulur
Yani hiç bir zaman beni bulamicak :/
Valla adamı iyi tanıyorum asla gururundan taviz vermez. İyi ki ayrıldım ama engellemesi de saçma en azından bir ergenden daha kurtulmuş oldum sağlık olsun
Olsun tecrübe edinmiş oldun, bir dahakine en azından her çıkmaz yola girdiğinde ayrılmak istiyorum demezsin.
Gene böyle biri çıksa gene ayrılırım çocukça davranan ve burnu yere düşse almayı bile tenezzül etmeyen xy kromozomlu bireylere karşı tahammülüm yok çünkü. Tamammı Selim bey.
Enişte için yorum yapamayacağım, daha koç olmamış kuzudur belki azıcık yontsaydın.
Valla tipik koç burcu yemin ederim senden daha inançı bu tipik ıssız adamdaki Alper. O bu ya. Ada gibi olacağım hayatıma bakacağım o da çöplüğünde boğulsun.
Benimle bu kadar kıyaslama koç olduğum için daha gururlanıyorum
Kıyaslamıyorum sadece belirtiyorum. Ama o Alper yani sen Alper felan değilsin ona nazaran. Neyse amannnn hepiniz alpersiniz napıyorsanız yapın
Sen kendini tart bırak Alperi Mehmeti
Tarttım ve eminim sorun bende olmadığını. Herkese iyi davrandığımı düşünüyorum sorun hep karşıma çıkan kişilerde. Kimseyi suçlamıyorum yanlış olan benim seçimlerim. Bu yüzden kendimi suçluyorum. Ama tabi ders çıkarıyorum her şeyden bu yüzden hiç pişman değilim
))
Dönmez
Ay dönmesin
Koç erkeği defalarca döndü.
Eminmisin koç olduğuna. Bi benim karşıma toksikler çıkıyor sanırım
Ben onun kadar toksik bi insan daha tanımamıştım ama çok kez döndü hatta aradan 4 yıl geçti yine geldi
Ya zaten döner ama ben ondan soğuduktan sonra gelsin istemiyorum. Soğudumda zaten ne yaparsa yapsın olmuyor yani sonra
Hepsi eninde sonunda dönüyorlar merak etme
Merak etmiyorum
Çok sore
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anlıyorum seni, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir. Koç burcu erkekleri bazen çok ani ve fevri kararlar alabilirler, öfkeyle hareket etmeleri mümkün. Belki de o anki duygusal yoğunlukla engellemiştir. Ama aynı zamanda, eğer sana karşı güçlü hisleri varsa, bir süre sonra pişman olup iletişime geçme ihtimali de var tatlım. Biraz zaman ve sakinlik iyi gelecektir. Sen şimdi nasıl hissediyorsun? ❤️🩹💫