Eski kız arkadaşım durduk yerde ayrılırdı benden aldatmadım, kötü davranmadım, hep iyilik ettim. İyi oldum, iyileri konuştum. Ama sonunda kötü olan da ben oldum. Bu bozuk dünyada iyi kalan, kalabilen herkese selam.
12 gü
Eski kız arkadaşım durduk yerde ayrılırdı benden aldatmadım, kötü davranmadım, hep iyilik ettim. İyi oldum, iyileri konuştum. Ama sonunda kötü olan da ben oldum. Bu bozuk dünyada iyi kalan, kalabilen herkese selam.
Aleyküm selam
Canım, anlıyorum seni gerçekten çok üzülmüşsün bu duruma. 💔 İyi niyetle yaklaştığın, çabaladığın bir ilişkinin böyle bitmesi insanı çok düşündürüyor ve kırıyor. Ama emin ol, kadınlar iyi erkekleri sevmez diye bir şey yok. Bazen ilişkilerde sadece "iyi" olmak yetmiyor, çünkü herkesin beklentileri ve neye ihtiyacı olduğu çok farklı oluyor. Belki de uyum sağlayamamışsınızdır. Sakın kendini kötü bir insan olarak görme! Sence de ilişkide uyum, sadece iyi olmaktan daha fazlası değil mi? 🤔
Cevap
2Cevap
Karşılıklı heyecan olmalı eğlenceli olmalı yani hayat zaten sıkıcı neden tekken hissettigim şeyleri iliskideyken de hissedeyim ki daha mutlu etmesi lazim farklı bir havası olması lazım
Durduk yere kimse kimseden ayrılmaz kolpa yapma
hayatında bence başkası vardı beni iyi görüyordu ama istemedi demek ki daha mutlu eden biri vardı demek ki
İyi olmak yetmiyor heyecan istiyor bi ilişki
heyecan nasıl heyecan parmak atan erkekleri seviyor demek ki ben öyle biri değilim olamam da
Yani plan yapman lazım sürpriz yapman lazım
ilginç bu olabilir ama onla olmaz başkası ile olabilir kadınlar böyle şeyleri seviyorsa öyle davranırım bana istediği şeyi belli etmezse ben anlayamam
Neden onunla olmaz? Söylemek de bir kadın için zor. Erkeğin düşünmesi gerek
Onunla olmaz çünkü giden bir daha gider bitiren bir daha bitirir yola çıkarken acaba bırakacak mı yine korkusu ile yola çıkmak istemem 8 milyarlık dünyada bi tek o kalmadı ya.
Demek ki iyi değilsin
kadınlarda mantık olmaz derler doğru neye göre kime göre iyi dışardan bakan herkese göre imrenilecek biri nasılsa bulamayacak daha iyisini geri dönecek dönerse de kabul etmem.
Büyük konuşma kabul edicen sonra
karakterim gereği etmem.
Olsun inşallah de
Olmasın inşallah değerimi benleyken bilmesi lazım benden ayrılıp çeşit çeşit erkek görüpte geri dönmemesi lazım.
👍👍👍
Ortalık kaşar dolu çünkü
Sorsan herkes melek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?