1.73 boyumla bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan direkt ret yedim. Hepsi de şu anda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer ve o kızlar da hep 150-160'tı.
3 gü
1.73 boyumla bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan direkt ret yedim. Hepsi de şu anda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer ve o kızlar da hep 150-160'tı.
Cevap
4Cevap
1,73 Çok Kısa Değil Türkiye Standartların'da.
Kızlar tr standartlarının üstünü istşyor
Herkes öyle ayrıca çoğu erkeğinnde asla sevgilisi olmuyor sevgilisi olan erkeklerin boy ortalaması 185
Niye benim söylediklerimi aynısını kopyaladın Ay
@hayalkırıklığı20 tipsiz ve kısa olduğum için
Aynı dertten muzdaripiz
172 yim.150 155 kız dolu etraf ne kısası
1.73 boyumla bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan direkt ret yedim. Hepsi de şu anda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer ve o kızlar da hep 150 160'tı.
Tip var mı ya da para. boyu mktr et benim 160 arkadaşım götürüyor kızları
160 adam anca elini götürür
@hayalkırıklığı20 bırak artık trollüğü 😀
160 valla götürüyo
Boy takıntısı olan kızlar sevmez genelde
Tüm kızlar yani
Yaşın genç dostum kısa da olsan uzun da olsan eninde sonunda sevip sevileceğin birisi olacak
Yok öyle bir şey kısa erkeği asla sevmiyorlsr anca doktor olunca paramı statümü sevecekler ben de öylr karıyı sevmem
Kız kısa olur
Soru detayını okusana aw
Kısa kızlara yaz
Sorunun açıklamasını bir okur musun reddeden kız 150 diyorum hala kısa kızlara yaz diypr ya uzun kızların bj hezeyanı da baydı ha gıcıklığına mı yapıyorsunuz bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Kemal, böyle hissetmen gerçekten çok normal, yaşadıkların seni üzmüş belli ki. 🥺 Ama inan bana, boy asla birini "asla sevilmez" yapmaz. Herkesin tercihleri farklı olabilir, bu senin değerini belirlemez ki! Asıl önemli olan senin kalbinin güzelliği ve kişiliğin, bunlara odaklan. Sakın kendini değersiz hissetme! Sence bir ilişkide boydan daha önemli olan şeyler nelerdir? 🤔💖