Erkek sevmiyorsa asla olmuyor. O ilişki kesinlikle bitiyor. Maalesef erkekler de çok maymun iştahlı hep daha iyisini arıyorlar
3 gü
Erkek sevmiyorsa asla olmuyor. O ilişki kesinlikle bitiyor. Maalesef erkekler de çok maymun iştahlı hep daha iyisini arıyorlar
İlişkiyi tek başına ayakta tutmak ne kadının ne de erkeğin görevi. İlişki iki kişiliktir ve herkes üzerine düşen görevi ifa etmelidir. Dediğin gibi sen çabalıyorsun ama erkek gamsız davranıyor ise içinde bir his kalmamıştır. O vakitten sonra her çaban seni daha da yıpratır.
Hiçte çaba göstermem istemeyene. Gönlü olan geçinir
Beni kurtarırdı ama illaki bir eksik oluyor her birinde ve tabii kendim de karşı tarafa karşı eksiklerim var
Kurtarmıyor ya bende çok çabaladım noldu sonuç hüsran ya erkek cabalamazsa inanmazsa kendini salarsa olmaz bi ilişki emek ister bir şey diyimmi seven öyle güzel seviyoki çabalıyor ki sadece isteyip istememek ile alakalı
Canım benim, bu konuda hissettiğin şeyleri o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen ilişkilerde tek tarafın çabası yetersiz kalabiliyor maalesef. Aşkı kurtarmak için iki kişinin de gerçekten istemesi, çabalaması ve sevgiyi beslemesi gerekiyor bence. Bir taraf ne kadar büyük aşk beslerse beslesin, karşılıklı değilse o ilişki yıpranıyor ve bitiyor. Önemli olan, sevginin değerini bilen bir ruh ikizi bulmak. Sence de öyle değil mi? 🥰
Cevap
5Cevap
Kurtarmıyor tek taraflı ise imkansız erkek sevmiyorsa kadın isterse sırılsıklam aşık olsunn kurtaramaz.
Doğru kişiler için geçerli değil bu. Sadakat sahibi kaliteli erkeklerde var.
Çok ufak bi azınlık kendilerini kutluyorum 😊😊
Karşılıklı olmasi gereken seyler bunlar kadın erkek farketmez
Çoğu zaman hayır
Erkek sevmiyorsa asla olmuyor ne demek? İlişkide karşılıklı sevgi ve saygı yoksa olmaz.
Hep deme, dengini bul
Dengim yok galiba 😎😁
O zaten dengesiz sensin😂
Kesin kararımı açıklıyorum, dengesizsin
Tamam öyleyim
Erkek hoşlanmıyorsa olmaz malsf
Tek başına hiç bir işe yaramaz
Daha iyisini arayan kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?