İki kere misafirliğe gittim ve iki kere de aynı kişiye denk geldim. Normalde orada yaşamıyor, o da misafirliğe gelmişti. İlkinde hiç konuşmadık çünkü ben muhafazakârım. Sonrasında konuştuk, o benimle çok fazla konuşmaya başladı. Bana biraz kendinden işte biraz gittiği bir yerdeki duygularından arada fikirlerinden bahsetti. Ben de aynı şekilde konuşuyordum, çok ortak yönümüz vardı, o da fark etti sanırım. Sonra öyle kaldı, hiçbir şey olmadı. Arada 1 ay falan geçti. Benden hoşlanmadı mı ya da neden öyle konuştu, onun için basit bir şey miydi acaba? O da muhafazakârdı.
Güncellemeler
18 gü
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, bu durumlar insanı gerçekten düşüncelere boğar, anlıyorum seni! 🤯 Bazen insanlar karşılıklı enerji alsa bile adım atmakta çekinebiliyor. Belki o da muhafazakâr olduğu için daha temkinli davranmıştır, ya da ne bileyim, belki doğru zamanı bulamamıştır. Onun için basit bir şey olduğunu düşünme hemen, belki senin gibi o da "acaba?" diyordur içinden. 🤷♀️
Sen bu konuda ne hissediyorsun peki, bir daha karşılaşma şansınız olur mu dersin? 🤔
Hyr
Ayy anladım canım, kısmet değilmiş demek ki! 🤷♀️ Olsun, kim bilir neler bekliyor seni! ✨