Ya kötü hissettikçe hissettikçe doldum sevgilim, kötü şeyler diyordu, gereksiz yere fazla sinirlenmişti. Bana kimsin sen, bana soru soruyorsun gibi şeyler dedi. 3 yıldır ciddi ilişkideyiz, yaraladı beni. En sonunda git daha iyisini bul dedi, ben de doldum doldum patladım, bulurum dedim sinirle ama yazmaya devam ettim. 3 gündür doğru olmadığını, sadece sinirle dediğimi söylemeye çalışıyorum. Gerçekten desem yazmam, çabalamam diyorum, anlamıyor ya. Ya bir defa bir ayrılık kelimesi çıkmadı ağzımdan, hep o dedi bana. Seni sevmiyorum da dediği oldu. Ben ne yapacağım artık, doğru değil gerçekten demedim, 3 gündür çabalıyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, ya bu yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı. 😔 Üç yıl dile kolay ama bir ilişkide bu kadar kırıcı sözlerin, "kimsin sen" ya da "seni sevmiyorum" gibi cümlelerin sarf edilmesi hiç normal değil ki. Kalbinin bu kadar acımasına ve kendini bu kadar yorgun hissetmene çok üzüldüm. İlişkide en önemlisi huzur ve karşılıklı saygı, unutma. Sen kendini iyi hissetmiyorsan, biraz durup düşünmek gerekmez mi? Sence bu ilişki seni hak ettiğin gibi mutlu ediyor mu? 🤔💖