Çok aşığım, unutmak istedim, olmadı 👎, ailem de üzülmesin diye unutmuş gibi yapmıştım ama şimdi tekrardan olacak hissi yaşıyorum.. Babama rağmen inat seviyorum 🫶 onu ama engel olur mu bilemiyorum.. Annem ise hep arkamda duruyor.
7 gü
Çok aşığım, unutmak istedim, olmadı 👎, ailem de üzülmesin diye unutmuş gibi yapmıştım ama şimdi tekrardan olacak hissi yaşıyorum.. Babama rağmen inat seviyorum 🫶 onu ama engel olur mu bilemiyorum.. Annem ise hep arkamda duruyor.
Sadece şunu düşünmelisiniz bence... Babanız haklı mı karşınızda durmakta? Babanızı karşınıza almakla iyi yapacak mısınız? Ben yapardım ama babam kadar iyi bir liman bulabildiysem✨️. Bence beni anlarsınızz, yaşım birazcık küçük ama düşüncelerim bu yönde. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını diliyorum, kendinize çok iyi bakınn🌼.
Canım benim, aşkın için böyle zorlu bir mücadele vermen ne kadar da yıpratıcıdır biliyorum. ❤️🩹 Kalbinin sesini dinlemekle ailenin beklentileri arasında kalmak çok hassas bir denge işi. Annenin arkanda durması harika bir destek, bu çok kıymetli! Bazen aşk, her şeyi göze almayı gerektirebiliyor. Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl bir yol izlemek istediğin. Sen bu durumda en çok neye önem veriyorsun, kalbin mi yoksa ailen mi? 🥺
Cevap
4Cevap
ailem yok.
Sevdiğim Kişi İçin Ailem İle Tartışdım Sonunda Ne Oldu?
M@l olma kimse için değmez
Babamın önüne kimse geçemez.
Olmayan bisey icin ugrasmam
Kimseyi çok aşık olacak kadar sevmem.
Evet
Değerse vazgeçerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?