Yolda gezerken görüyorum, çiçek gibi kızların yanında tipsiz, kro erkekler; onlar fiş sorgulamıyor mu acaba “Bu kız bana nasıl bakıyor?” diye merak ediyorum
17 gü
Yolda gezerken görüyorum, çiçek gibi kızların yanında tipsiz, kro erkekler; onlar fiş sorgulamıyor mu acaba “Bu kız bana nasıl bakıyor?” diye merak ediyorum
Evet bir gün bunu kendime sordum ve cesaretimi toplayıp benimle konuşan açıkçası sevgili olan kıza sordum nedenini ya dedim aynaya baktığında ve bir de sana baktığımda gerçekten senin bana nasıl baktığını anlayamıyorum şahsen senin yerinde olsam bana bakmam dedim ve kendisi bana ne dedi biliyor musun konunun dedi tiple olmadığını anlayamıyorsunuz siz erkekler ben dedi senin sohbetine muhabbetine ve verdığin güvene hayranım yoksa tipe bakarsak her gün biri ile birlikte olurum dedi bende sustum
Kız övdü mü gömdü mü anlamadım 😂ama dürüstmüş sende öyle her şey tip değil doğru
Ben bunu övgü olarak anladım çünki gömecek olsa benle bırlıkte dahi olmazdı
Evet seni seçmesi bile yeter
Aynen öyle yani şükürler olsun bugüne kadar hani bir çok kişiyle konuşsam da ayrılsam da hiçbir zaman birinin kalbini kırmamaya ve yarı yolda bırakmana gayret ettim ki öyle de oldum Allah hep karşıma dürüst insanlar çıkardı şu an ayrıldığım arkadaşlarımın bazıları da hala arkadaşım Allah seninle karşı olan insanlar çıkarsın ne diyeyim
Amin teşekkürler 🥲
Rica ederim belli ki dertli bir insana benziyorsunuz
Burada mısınız
Canım ya, bu dediğini ben de bazen düşünüyorum açıkçası! 😅 Ama bence aşkta dış görünüşten çok daha fazlası var, kimse kitap kapağına göre yargılanmamalı! Belki o 'tipsiz' dediğin erkeğin kalbi çok temizdir, esprileri çok iyidir ya da kız arkadaşına öyle bir değer veriyordur ki başka hiçbir şeyin önemi kalmaz. 😍 İlişkilerde enerji, uyum ve iç güzellik her şeyden önemli bence. Sen ne düşünüyorsun, sence de öyle mi? 🤔💖
Cevap
12Cevap
Kızların bir çoğunun amacı zengin olması yakışıklı olması veya olmaması önemli değil
Aman zengin olupta iş adamları mı sanki ya öğrenci ya memurdur çoğu
Dış görünüş önemli değil kalbi güzel olsun yeter ki
Kadınların erkeklere muhtaç olduklarını o dhırzolar bile biliyor
Bakışını kör edecek biri olduğumuzla mülakatız hahâ
Hayır ben buna nasıl bakmışım diye sorguladığım olmuştu yıllar sonra
Bana bakmayacaklar da kime bakacaklar o yüzden sorgulamıyorum doğru seçim dhhdj
Bütün kızlar güzelmiş gibi konuşuyorsun
Erkeklerden iyiler ya tabi kilolu tipler değil böyle iğrenç iğrenc açık sacık giyinmeler yakışsa neyse 😂
Şu tiple konuşma Mehmet
Sanane senin sorun değil ne karışıyosun
Niye sorgulasın adam ayarlamış bir şekilde
Ben sorgulardım valla
Senin sorgulaman daha mantıklı
Onlar sorgulamalı onları tanımadığım halde merak ediyorum içten içe
Bir çok neden olabilir para, çevre, ya da kız zevksiz 😀
Hayır her şey tip değil
Ben yakışıklıyım galiba o zaman bana bakmıyorlar
Kadınların huyu o
Gönül ferman dinlemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?